Finland och Capri

Hej på er! Då har vi måndag då.. Jag vaknar upp med en klump i brösten och den klumpen växte sig fram igårkväll. Det har inte hänt något alls, tvärt om. Det är bara bra saker som har hänt på senaste så jag förstår inte riktigt vart det kommer ifrån.. Jag känner av lite stress och ångest. Men jag hoppas det kommer gå över om jag tränar, bockar av saker på min to-do-list och vilar.. Så vad sker denna vecka, inte mycket faktiskt förutom att jag imorgon åker till Finland och kommer tillbaka på torsdag igen. Ska iväg på ett event faktiskt, väldigt roligt. Men jag måste se till att spela in en video ikväll så den kommer upp på onsdag, så jag slipper fixa och dona med det medan jag är borta. Jag har en idé på vad jag spela in, så det kommer gå smidigt tror jag.

Men nu klockan 10 har jag ett skype-möte som jag ska ta innan jag tar ut Chloé på en promenad och sen går jag och tränar. Behöver röra på mig känner jag. Sen tänkte jag möta upp min vän Michelle för en promenad, har inte träffat henne sen innan jag åkte till USA. Inte ok! Sen har vi ett eftermiddagsmöte klockan 18 och sen ja ska jag spela in den där videon. Så så ser dagen ut idag. Måste också försöka skrubba bort resterna av förra veckans spraytan som fortfarande sitter kvar på kroppen haha..

Jag och min kära mor har nu bokat en resa till Capri, wihoo 🙂 Vi åker i slutet av denna månad. Vi var ju där förra året när hon fick den resan i födelsedagspresent. Men vi hade det så trevligt så vi åker helt enkelt tillbaka i år. Förra året bodde vi i Neapel och tog båten till Capri nästan varje dag, men i år bor vi på ön direkt istället så slipper vi ta båten varje dag. Vi har även hittat ett fint hotell och tror det kommer bli hur mysigt som helst. Men jag tar gärna emot tips på restauranger och ställen man borde besöka när man är där ♥ Kanske någon av er har ett tips på någon härlig strand där man kan bada eller något sånt? 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)
 • Rena

  I think the idea is great that you are going to visit Capri again!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • johanna

  men åh vad mysigt, aldrig varit på Capri så några tips har jag tyvärr inte. <3

 • D I A N A

  Det låter inte bra att du vaknat upp så, hoppas det går över och att du snart mår mycket bättre. Förhoppningsvis bara stress som du lätt kanske kan bocka av och bocka bort känslan.

  Härligt med en till resa och med momi.
  trevlig resa till finland.

 • Veronica

  Så otroligt fint det ser ut att vara där 😍 Måste fråga. Vart kommer din snygga svarta klänning ifrån som du har på bilden? ☺️

 • Felicia

  Men åh vad kul!! Jag besökte Capri i somras över en dag när jag backpackade i Italien. Det finns två olika delar av ön som heter Capri (där man kommer in med båten) och sedan Anacapri som är på andra sidan, typ.

  Det finns en vandringsled från hamnen som leder upp till en superfin gågata och ett litet ”centrum” där det finns chokladbutiker, restauranger och dylikt. (Här är supervackert med vita hus och fina stengångar). Du kommer även upp till Axel Munthes lilla villa, och, om jag minns rätt, en känd staty som står där. Det tar ca. 30 minuter att gå upp och det är relativt tungt (och svettigt som tusan om det är varmt!), men det är värt det pga. den fina utsikten. Det är bara uppförsbacke eller trappor så ha på er bra skor och kläder!

  När man sedan kommit upp dit finns det en sittlift som tar er hela vägen upp till toppen av berget. Det kostar typ 15 euro upp och ner, och är så värt pengarna! Man åker i total tystnad och blir ett med naturen. Det var min absoluta favoritdel med Capri.

  Om ni ska ta er upp till Munthes villa och sedan upp till berget börjar ni följa den vandringsled som tar två timmar enligt kartorna. (Det stämmer men bara om man GÅR upp till toppen av berget). Fråga runt så hittar ni säkert rätt. 🙂

  Om ni har möjlighet borde ni också åka över till Neapels centrum och besöka en gammal gelato-affär som ligger 7 minuters gång från hamnen. Den heter ”Mennella Il Gelato”. Glassen är FANTASTISK, likaså smaken och hur krämig den är. Jag tog ”mandel och apelsin” med hela mandelbitar i, samt nötchoklad… ÅH! Vill tillbaka.

  Hoppas ni får det riktigt trevligt <3

 • Mimmi

  När jag var på Capri så badade vi vid Marina Piccola, supermysigt!!!

  Ett annat tips är att ta en båtfärd där ni kan besöka de olika grottorna som Capri är känt för. Mest känt är väl den blåa grottan, som lyser i blått! Det kostar dock att åka in där och man hinner inte vara där så länge, och de som kör båtarna vill gärna ha dricka för allt! Men det är väldigt coolt att se! Så det beror på vad ni vill lägga pengar på. Annars finns det många andra fina grottor.

  Jag gillar även det stora torget i Capri (staden). Typ sitt där och ta en kopp riktigt italienskt kaffe eller kanske en drink 😍

 • Cecilia

  På vilket event ska du på i finland?

 • Nathalie

  Hoppas ångesten släppt lite nu!
  Så mysigt med resan tillsammans med din mamma! 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *