Kräftskiva

Hej på er! Hoppas er helg har varit lika bra som min 🙂 I fredags åt jag ostron och hade det mysigt med mina vänner Viktor och Rosanna på en resturang som heter Oyster bar, himla trevligt ställe. Vi drack champagne och gick loss på alla härliga skaldjur som serverades. Men när dom andra blev klubbsugna valde jag att dra hem, för jag tycker inte om nattklubbar alls längre. Jag älskar middagar, vin och allt sånt men klubbar.. Näh.. Tycker det känns som att det endast är barn ute! Eller så är jag helt enkelt för gammal för vissa klubbar 😉 Minns så väl när jag själv var 18 och gick ut, jag tyckte jag var så gammal och mogen. Förstod inte alls varför jag inte fick gå in på vissa ställen som hade 25 års gräns. Men nu förstår jag, det är inte jättekul att vara omringad av 18 åringar som dricker vodka red bull. Jag är iaf inte det! Jag tycker om att omge mig med människor i min egna ålder som inte hetsdricker och blir superfulla (även om det händer 25 +are också såklart). Men ni förstår ju vad jag menar!

Ja sen hade vi lördagen då, då var vi bjudna på kräftskiva hos våra vänner Ellinor och Jimmy. Jag ÄLSKAR kräftskivor och jag var så taggad över det. Så vi åkte dit och möttes av ett väldigt fint uppdukat bord med massa dekorationer och annat skoj. Det var verkligen perfekt! 🙂 Vi blev kvar där hela dagen och kvällen då dom bor en liten bit ut, så hundarna fick hänga med så vi inte behövde stressa hem igen. Och egentligen skulle jag även ha firat en tjejkompis på kvällen men tiden räckte helt enkelt inte till, så jag får bjuda henne på middag och present vid senare tillfälle. Men kräftskivan var väldigt lyckad, den bestod av lekar, mat, dricka och massa skratt. Precis som det ska vara.. Vi gav upp vid 12-tiden, men då hade vi ju ändå hållt igång i några timmar. Så jag däckade som ett litet barn i soffan när jag kom hem haha..

Idag är det söndag och det betyder att jag ska klippa helgvloggen, men innan jag gör det tänkte jag att vi ska åka till hundöarna eller något i den stilen och bara vara. Sen hade det ju varit trevligt med en liten lunch någonstans 🙂 Känner mig lite bakfull om jag ska vara ärlig, så något riktigt fläskigt hade varit gott hehe….

alexandra nilsson kräftskiva

Satt bredvid Ellen och Niklas, finisarna.

Titta så mysigt, dekorationerna gjorde ju allt!

Andreas var taggad till tänderna!!

Fina värdinnan Ellinor, vad hon tillnamns med Jimmy hade gjort det fint! 🙂

alexandra nilsson kräftskiva

Chloé var med!

Ellen visade stolt upp sina fina läppar. Var det en allergisk reaktion, fillers eller något helt annat..?

Vi var ett sånt härligt gäng igår! 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *