Sen jag vågade lägga ut ”riktiga” bilder på mig själv känns det som att en stor sten från mina axlar har lyfts. Det känns så solklart nu! Varför ska jag bry mig så fruktansvärt mycket om andra anser mig vara snygg eller sexig?? Det betyder ju absolut ingenting! Att snusk-Pär 58 år gammal inte längre tycker det är roligt att följa mig är ju endast bra. Såna vill man inte ska följa än ändå, det är inte min målgrupp. Eller att Pär junior hittar någon annan snygg brud på insta att rycka i sin lilla räka till om kvällarna känns ju också så jäkla skönt. Det har aldrig varit därför jag har varit känd och min ekonomi drabbas inte negativt av att inte ha en perfekt ”instagram-kropp” , så why not. Jag känner mig mindre stressad och njuter mer av att bara vara jag.. Jag tycker fortfarande om att träna och gör det 3-4 gånger i veckan, men som sagt finns inte stressen kvar. Jag är inte lika hård mot mig själv när passet inte går bra, och det är också ok att skita i ett pass ibland. Det är också ok att äta godis mitt i veckan, för jag vet att jag annars har väldigt hälsosamma rutiner.

Ta hand om era kroppar, var snälla mot dom ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (41)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *