+ / –

– Någon gjorde inbrott i min bil igår och tog mina däck.. Det är ju en solklar minus haha…

+ Jag får hämta ut en ny bil idag 🙂

– Min dator har börjat strula, den kan inte vara på utan att laddaren sitter i.. Efter lite googling så verkar det som att batteriet är paj så det måste fixas.. Skulle behöva fixa hela datorn, den börjar bli seg och den säger hela tiden att minnet är slut fast jag rensar och har mig.

– Hälften av alla kommentarer på min senaste video är från människor som är upprörda över mina unpopular opinions.. Lite komiskt med tanke på titeln, lixom vad förväntade folk sig? Att jag ska säga jag inte tycker om tacos? Klart man ska göra det på riktigt haha 🙂

+ Men på tal om youtube, det går så bra för kanalen och det känns himla roligt. Det blir fler och fler följare, fler tittare, mer engagemang.. Ja det känns oerhört kul och det håller mig motiverad. Tänk att jag bara för något år sedan tänkte lägga ner kanalen!

+ Jag har nu varit duktig och lagt ut 2 märkesväskor på auktion, känns bra att göra lite plats i garderoben. Ni hittar YSL väskan >HÄR< samt gucci väskan >HÄR<. Känns roligt att få ge dom ett nytt hem hos ägare som uppskattar dom på riktigt.

– Mycket problem med hundarna nu.. Zacco spydde som en dåre här om natten och dagen. Räknade upp till 25 spyor. Men nu verkar det ha blivit lite bättre.. Förutom att han fiser och hårar haha…

– Igår när vi var på promenad och jag bar Chloé så trodde jag plötsligt att hon kissade på sig, på mig för den rann till på min tröja. Men det verkar visst ha varit någon flytning som kom ut. Det gjorde mig orolig, tänk om det är livmodercancer? Googlade upp det direkt och en symptom enligt en sida var ”plötslig död”.. Kändes inte jättekul att läsa.. Så jag försöker få tag på en veterinär as we speak..

+ Hade möte om podden igår, känns så kul och bra!

+ Ser fram emot en flytt relativt snart. Ska bli roligt med en förändring i livet.

+ Ska träffa vänner ikväll, kul 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)
 • D i a n a

  Men gud vad kul, det känns som att ni har hittat något att köpa? Jag får den känslan bara när du skriver ”ser fram emot flytt relativt snart…” ni verkar såååå nära, shit vad kul det ska bli att följa!! Ha en fin helg.

 • Mia

  Livmoderinflammation är vanligt på tikar men flygningarna brukar lukta väldigt illa men absolut att du ska kolla upp det. Hoppas det bara var nåt tillfälligt. Kram

 • Jessica

  Kastrerade min lilla chihuahua blandning för 3 veckor sen. Hon hade livmoderinflammation. Hon fick bara ett symptom , flytningar. Vattniga, gula, slemmiga och illaluktande. Annars var hon pigg.

  Stå på dig hos veterinären. När vi gick dit så fick dom oss att avvakta då hon var så pigg annars. Men i slutändan var det som vi misstänkte , livmoderinflammation. Vilket kan vara livsfarligt.
  Och juste. Vill dom ge henne något som heter osion (läkemedel) VÄGRA. Min lilla tjej blev så dålig av den medicinen. Hon hade kunnat dö.

 • Cenedra

  Åh hoppas vovvarna känner sig bättre snart! <3

 • Cenedra

  Hej! Behöver du en bra film att se såhär en fredagskväll? Kolla då in min blogg och kategorin serie/filmtips där det finns hur mycket bra tips som helst! <3

 • N

  Vilken storlek är det på Gucci väskan? Står olika på tradera och i blogginlägget du har länkat till i annonsen 🙂

 • Mari

  Så himla tråkigt med bilinbrottet/skadegörelsen.😢
  Men kul att ni ska starta en podd!😃👌
  Var kommer det beiga setet som du hade på dig vid poddmötet ifrån? Otroligt fint!😍🌟

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *