Detta vaknar jag upp till imorse.. Någon eller några har gjort inbrott i min bil. Dom har tagit sönder fönstret där bak och snott samtliga 4 däck om satt på bilen. Jag är glad ingenting annat verkar ha försvunnit förutom en massa alkohol vi hade kvar i bilen efter brännbollsyran i Bollnäs. Festen där alkoholen skulle till blev ju inställd pga min skada på foten som jag fick när vi var där. Därför hade vi kvar massa flaskor kvar och dom låg kvar i bilen för det var lite tungt att bära upp till lägenheten igen. Men dom ska väl skåla ikväll över ett lyckat inbrott antar jag.. Jag blir så less över vilka hemska människor det finns där ute.. 🙁 Nu längtar jag extra mycket tills vi flyttar och jag ska göra allt i min makt för att en flytt ska ske så fort som bara möjligt. Jag känner mig i säker här längre för det är ju inte första gången det händer.. Gången innan var det ju en person som även han slog in ena bakrutan, men han åkte ju dit för han råkade lämna blodspår. Det var väldigt läskigt att behöva möta den mannen i rätten, men jag är glad han åkte dit så han inte kan fortsätta sno folks saker. Och visst är det konstigt, att vi som har bilen i garaget blir drabbade hela 2 gånger?

Jag är väldigt glad över att jag inte hade något av värde i bilen, för det händer att jag ibland råkar glömma något kvar i bilen när jag ”bara ska springa upp och göra något lite snabbt”. Tänk om en väska för x antal tusen hade legat kvar där och blivit snodd, eller en kamera. Ja då hade jag blivit sjukt ledsen! Jag är ledsen nu också men detta går ju att lösa genom försäkringsbolaget såklart, och jag får som tur är en ny bil imorgon (en större faktiskt). Men det är nog rädslan över att en eller flera personer har inkräktat hos mig. Att dom har tagit sig friheten och rätten att slå sönder något som är mitt, och sedan sno från mig.. Usch 🙁

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (44)
 • Sandra

  Vidrigt. Såna människor borde inte få gå lösa. Hoppas allt löser sig och ni hittar nytt boende. Även om man aldrig är helt säker i denna otrygga värld. Kram❤

 • Emma

  Neeej! Var det din bil?
  Jag bor i grannföreningen och såg detta på vår Facebooksida. Så jäkla ledsamt att folk inte kan skilja på ditt och mitt!! Så less på all skit som händer ute hos oss nu.
  Jag förstår verkligen att du inte känner dig säker längre😭❤️gör inte jag heller….
  Styrkekramar till dig❤️

 • Camilla Persson

  Usch vad hemskt! Påminner om det som hände på Arlanda parkeringen för några veckor sedan då de snodde däck och fälg.. Att folk inte kan låta ens saker vara!!

 • Fundersam

  Märkligt att du benämner det som RÅN på din instagram, vet du ens vad rån är? (Då hade du behövt vara på plats och blivit hotad med våld eller blivit utsatt för våld för att dom skulle ta dina däck) För övrigt är inbrott i bil bland dom vanligaste brotten som finns, och just BMW däck är sjukt vanligt att man snor på nyare modeller.
  Kan ju lova dig att det knappast är riktat mot dig och den/dom som gjorde det inte har någon aning om/ skiter fullständigt i vem bilen tillhör. Inbrott i bil händer nog alla som har bil någon gång under deras livstid.

  • Karin

   Nu är det ju ingen BMW men visst, det är vanligt med stölder av däck/fälgar!

  • Emma

   Det där är ingen bmw 🙂

  • David

   Det är ju ingen BMW? Kolla lite innan du vräker ur dig saker

   • Fundersam

    Jösses, läste ni ens texten? Skrev att det var vanligt hos just BMW, inte att hennes var en BMW, kom igen folk, ni borde kunna bättre.

    • Kattis

     Att skriva ”just BMW” indikerar ju att du tror att det är en BMW det handlar om. Annars hade du inte skrivit ”just”. Sen är det hjulen som är snodda, inte bara däcken, om vi nu ska vara petiga.

  • Emma

   Hallå det är en volkswagen!!

  • Karl

   (Men det är inte en BMW)

  • -

   Men du Fundersam, du kanske ska ta och skaffa dig en hobby. Riktigt sorgligt när man inte har något bättre för sig än att sitta och va bitter på nätet.

  • Ari

   Jag tror inte på det jag läser från ”Fundersam”. Din kommentar låter som om det är vanligt med inbrott i bilar så ska det anses vara ok och ingen big deal eller vadå? Rånad är precis det hon skrev om, folk gör inbrott och snor dina saker. Saker som tillhör en annan. Hur gammal ä du ens?

   • Fundersam

    Känns som Ari behöver en verklighets-check och läsa på lagen lite. Jo det är vanligt, och nej det är faktiskt ingen big deal att ha inbrott i bilen, det gör det inte okej. Men att överdriva och känna sig otrygg och behöva flytta för ett inbrott i bilen? DRAMAQUEEN! Blir löjligt bara. Tänk om alla som fått inbrott i bilen skulle flytta, jösses, sveriges befolkning skulle ständigt vara i flytt.
    Återigen, NEJ hon är inte rånad, för att bli rånad måste man möta den som stjäl ens prylar samt blivit hotad med våld eller blivit utsatt för våld, vilket hon knappast blivit. Hon har haft inbrott och blivit bestulen, inte rånad. Inkompetenta människor som inte kan använda orden rätt! Man undrar ju snarare hur gamla ni är, som inte lärt er vilka ord som ska användas när. För inte säger ni väl att ni blev påkörda när ni självmant ramlade med cykeln också?!

 • johanna

  men fy fan! Att folk inte kan låta bli andras grejer!

 • Julie

  Exakt Samma sak hände i vårt garage i Vasastan för ca 2 veckor sen.. 😬

 • Johanna Grahn

  Men usch, hade blivit så lack!!!

 • Emma

  Men guuuud 😭😭😭

 • Annette

  Men what!!?? Fy fan för folk som inte kan låta bli ANDRAS saker. All kärlek till dig oh Andreas <3

 • Anna

  Vet att det inte ska behövas, men skaffa fälglås, kostar inte mycket. Men det betyder att de måste ha just eran unika lås för att få av däcken. Sen gillar inte tjuvar bevakning, så att ha såna klistermärken är också ett tips.

  Åter igen, det är tråkigt att det ska ske, och man ska kunna lämna saker och nycklar i bilen utan att någon tar sig friheten att ta av andra. Tyvärr ser det inte ut så längre.

  Hoppas att allt blir bra och att ni får tag på tjuvarna!

 • Liv

  Tyvärr är det ju så att larmet ofta är bortkopplat på bakrutan och där går asen in. Jag har varit med om samma två ggr. Är så hemskt när man hittar sin bil uppallad på block och alla hjul är borta. Var en liga båda gångerna men polisen stod ändå maktlös. Man fick tag på ligan men kunde inte bevisa nog att de var just de som stulit hjulen. Då hade jag ändå ovanliga däck och fälgar… men icke. Vårt land är på väg åt fel håll 🙁 Man får flytta ut på landet!

  • alexandra

   Gud vad tråkigt! Jag hade ju ”tur” förra gången då personen som gjorde inbrottet faktiskt blev tagen. Men det var ju pga dna-bevis.. Tror inte vi kommer få tag på dessa personer om ingen har råkat se något.

 • Emma

  Har också blivit rånad en gång.. var på semester i Spanien. Låg och sov när två män (fick se dem senare på en grannes övervakningskamera) bröt sig in genom altandörren.
  Det värsta var att de varit inne i sovrummet, rotat runt och tagit smycken på nattduksbordet precis bredvid mig när jag sov. Vilket sedan visade sig att de använt sig av ”sleeping-gas” så därför vaknade jag inte.
  Detta var för ett år sedan och är fortfarande jobbigt. Sover rätt dåligt i perioder.

  Det värsta är inte att bli av med något, utan det är att någon annan tar sig friheten att inkräkta.

  Hoppas de åker dit, ordentligt.

 • D

  Hände mig när jag bodde i solna också (nya ulriksdal) då hade vi inbrott 2 gånger på mindre än 12 månader i vår lägenhet. Var stölder i garage och parkering nästan varje vecka. Kände mig inte heller trygg och flyttade därifrån! Massor av ligor som härjar vid solna / Järvaområdet 😔

 • Karin

  Misslyckad politik och väldigt misslyckad integration och öppna gränser är orsaken till detta😒

 • D I A N A

  Men va faaan, så jädrans trist att du utsetts för sånt flera gånger. Varför just din bil kan man undra, av alla, har du den bästa där i garaget eller är det riktat mot dig? Man kan undra, hur som så är det ju otroligt otryggt. Speciellt som du säger, att ni ändå står i garaget.
  Beklagar det men tur att ni har en bra försäkring. Hoppas att ni hittar något boende snart och kan flytta.

 • Nicole

  Du kanske inte bör visa nästa bild på bloggen/Internet, håll det privat så vet förhoppningsvis inte folk att det är din bil förutom om dom känner dig! Sorry att det hände dig, hänt mig med fast inbrott i mitt hem och allt var totalt förstört..Men men.. peace😊🤗

 • Nicole

  Nästa BIL **😂

 • Nicole

  Jäkla massa ”autotype” och annat skit, skyller på engelsk telefon. 😬

 • Pia Widlund

  Fy f-n va trist. Hopps det löser sig snabbt och att ditt försäkringsbolag hjälper dig. Otäckt när det händer och totalt onödigt. Kramar till dig och hoppas det inte förstör din helg!

 • Karin

  Usch jag känner med dig det e vidrigt att bli utsatt. Fick min elcykel stulen trots att den var rejält låst, gick på försäkringen men inget kul att va med om. Det e ju ett trauma.

  Kram på dig o hoppas du kan flytta, kanske ha ett eget garage så d känns tryggare ❤️

  Till alla som säger att d e invandrare som stjäl, d finns tjuvar från alla nationaliteter, bakgrunder etc. Jag har sett priviligierade blonda tjejer försöka sno cyklar för skojs skull på natten. Så tänk om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *