Rockbjörnen 2019

Hej svejs! Sitter i en taxi och bloggar, är på väg in till stan för att luncha med en vän som jag inte träffat på länge. Väldigt trevligt 🙂 Men något som är mindre trevligt att Zacco har spytt hela natten och dagen stackaren.. Så Andreas åkte hem från jobbet för att stanna med honom och ha lite koll. Han har bilen idag om han behöver åka till veterinären, hellre att han spyr i vår bil än i en taxi lixom. Därför tar jag taxi idag.

igår var det Rockbjörnen och det är ju alltid lika trevligt, man får chansen att träffa mycket folk. Kändes nästan som att jag kände samtliga på eventet hehe.. Jag fick även möjlighet att träffa massa följare som stod och välkomnade oss vid röda mattan, åh det var så mysigt!! Så det var en toppenkväll verkligen. Vi stannade till typ klockan blev 10, sen drog vi hem. Pga jetlagg har vi somnat så himla sent varje kväll så vi ville hem i god tid. Men tyvärr sov jag dåligt ändå, trots jag var i säng så tidigt. Var varmt, en fluga terroriserade mig hela natten och sen började ju Zacco spy..

Men nu är jag framme vid svampen, hörs senare!

Jag och älsklings Rosanna ♥ Sån powerbrud!

Serverades både vanliga och vegetariska hamburgare, veggo för oss såklart! 

Detta är Gabriel, sån häftig och fin människa som jag tycker är så cool 🙂

Haha här fick han syn på mig! Andreas är upptagen med att berätta något spännande..

aleandra nilsson rockbjörnen

In action..

alexandra kissie nilsson rockbjörnen

Brun var jag tack vare Stockholm beauty. Älskar deras spraytan!

alexandra kissie nilsson rockbjörnen

Topp från ZARA och kjol från Karen Miller

Lisa körde all in på hårspännen med strass, coolt ju!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *