Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)
 • Sanna

  Tycker den var bäst hittills! Du klipper bra, roliga ljud, vändningar osv. Det där är nog vad alla tycker illa om. Jag verkligen avskyr foton på barn med hela ansiktet fullt med gröt, blåbär, korv, mos eller vad dom nu trycker i ungen. Mår på riktigt illa! Medan föräldrarna skriver åh så duktig lilla Emma var att äta upp sin gröt, nej det var hon inte, den är kvar i ansiktet o på kläderna!

 • Sandra

  Alla behöver inte ha barn. Man behöver inte kolla på barn på Instagram. Vad har gjort dig till att va så anti barn? Ja jag vet att man inte behöver gilla.

 • Savannah

  Kul video! Asså jag förstår att det inte är så roligt de där med barn om man inte kan relatera. Jag var faktiskt likadan själv innan jag fick mitt barn. Fattade inte grejen liksom? Tyckte det var konstigt när folk sa att dom var barn människor och satt och gulligullade med de där små kladdiga sakerna. Men idag tänker jag inte så. Efter att ha fått barn så förändrades det där. Nu bryr jag mig inte om ett barn gråter på restaurang osv.

 • D I A N A

  hahaha ja det var starka åsikter men härligt att du vågar stå för de. Jag tycker att man ska våga stå för det man tycker, varför spela med i allas liga när egentligen så är vi inte alls med i samma liga, alla har sina egna åsikter och stör sig på en massa utan att våga säga något..
  Bra video.

 • Emma

  Hahahahah älskar dej så mycket!

 • Veronica

  Haha bästa videon på länge! Riktigt roligt att få höra dina ärliga åsikter och jag håller med dig i samtliga

 • Therese

  Haha bästa videon på länge!!Riktigt proffsiga gjorda, snygg filmning och kul innehåll! Håller med om typ allt, trots att jag älskar att lägga ut bilder på mina egna barn för de är ju finast i världen 😍
  Om några år kommer du med 100% säkerhet ( 😉) tycka det är lika äckligt och vidrigt med löshår/extensions/clips eller vad ni kallar det.. såna där äckliga plastpluppar som syns i huvudet på ja typ alla som använder sånt 🤮 du använder det nu, som du gjorde med akryl men nu avskyr du akryl också och det känns som en liknande grej 😂 Äter jag ute på restaurang och ser såna pluppar i nån skalle byter jag plats 😂 inte för att det är ohygieniskt ( vilket det säkert är också) men för att jag kan fan inte sluta kolla på det 😂😂

 • Medina

  Är detta för att du fortfarande känner dig svartsjuk över Kenzas liv och framgångar? Jag menar, det går ju way mycket bättre för henne än för dig.

 • Angår inte dig.

  HAHAH!! Sluta följ dom med barn då! Hur simpelt är inte det!! 😀
  Du har väl inte blivit tvingad till att följa människor som har barn, eller följa dom som det går bättre för?
  Snälla Alexandra, väx upp! Låt folk lägga ut precis vad dom vill på deras Instagram konton!
  Sluta bara följ så slipper du se.. -.-

  Ditt beteende skämmer ut många människor!!
  Ha en bra helg Alexandra!! :*

  • alexandra

   Om du lyssnar på videon säger jag att jag slutar följa dom..? Orka bli så upprörd så du inte lyssnar på hela videon haha… Men aja, detsamma du. Hoppas du kommer över detta. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *