Last day with my brother

Hej! Sitter i bilen och bloggar lite.. Är nämligen för ovanligheten skull en halvtimme tidig. Brukar snarare vara tvärt om, att jag är 30 min sen.. Hatar den sidan av mig! Men hur som helst, jag ska gästa en podd som kallas för Fannys förebilder nu vid 15-tiden, blir nog trevligt. Det är ganska skönt att chilla i bilen också nu när det plötsligt började ösregna!! Jag har såklart lilla diviga Chloe med mig som hatar regn och jag har inget paraply med mig.. Men det kanske hinner lägga sig medan jag sitter här och skriver lite.. Men ja, ska alltså gästa i en podd. Mycket girlpower och feel good känns det som att podden bjuder på, och sånt gillar man ju 😉 Innan var jag och fixade naglarna lite så dom är fina och representabla.

Jag har ännu inte hunnit lägga upp alla bilder från USA vistelsen, så här kommer några från sista dagen med brorsan i Tampa. Tänk att det var där vi hittade dom finaste stränderna, inte i Key West fler Miami.. Tycker det var så mysigt att komma dit och träffa brorsan en sväng, även om vi inte var där i många dagar. Flera har dock kommenterat ”varför har jag inte hälsat på tidigare” och det tycker jag är en ganska fräck fråga, det är inte bara att dra till USA hur som helst?? Det är inte gratis, tar tid, ska klaffa tidsmässigt osv… Och sen när jag väl drar fit blir jag kritiserad för jag flyger dit. Suck! Svårt att göra rätt för sig när alla har en åsikt, hehe.. Så det har helt enkelt inte blivit av tills bästa Andreas tog tag i det på min födelsedagspresent 🙂 Och det var nog det finaste jag kunde få i present, så omtänksamt, roligt och fint. Känns det som ett ok svar, ni som har undrat..?

Ps. Verkar som bloggens klocka är fel, fixar det senare idag. Kram!

Saknar dig redan Peter.. 

Svårt att hålla sig från att ta bilder när det är så fint..! 

Visst är Peter sig lik? 🙂 

Som guld! 

Det var något magiskt med Tampa och solnedgångarna där.. 

Gillar den här strandklämningen väldigt mycket, synd att det är så dålig kvalité bara..

Ser lite ut som Miami, men tycker Tampa är finare.

Tjo kattpappan! 

alexandra nilsson bikini

Go och gla! 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (22)
 • Anonym

  Vilken fin strand och fina bilder. Och din klänning är så snygg.

 • Madeleine

  Gud villa vackra bilder och vackra människor! 😍

 • elise

  En helt underbar bild på dig, den där sista! Du ser så lycklig ut!
  Mvh en som läst din blogg sen 2008

 • Sara

  Blir så glad av att titta på bilderna! Härlig känsla

 • D I A N A

  Tycker absolut inte frågan är fräck Alexandra, det är en vanlig nyfiken fråga på om det fanns något hinder. Från min sida så menade jag självklart inget illa alls, jag undrade precis som många andra och det var bara för att man tänker att 3 år är mycket att inte se sin bror eller son eller mamma på, därav frågan. Men jag tycker varken att du behöver ta åt dig av min fråga eller att den är fräck.
  Tråkigt om du tog åt dig, för det var absolut inte meningen att du skulle bli stött av frågan.

  Du vet att jag gillar dig.
  Stor kram och hoppas du fortsätter att gilla mina kommentarer ändå i framtiden. ;)😘

 • Kattis

  Jag förstår vad du menar med att det är en fräck fråga, men samtidigt tror jag du förstår varför folk undrar. Du har ju rest ganska mycket de senaste tre åren, men inte till din bror. Det står dig fritt att prioritera att resa hur och vart du vill (och ibland har det inte varit ditt val utan resesällskap eller samarbetspartners), men jag kan säga att om min syster bodde så långt bort så hade jag hundra gånger av hundra prioriterat att åka till henne framför att åka till massa andra ställen. Och jag tror att ganska många hade resonerat likadant som jag. Men med det sagt så är det ju så att vi inte vet något om varför du inte prioriterat att åka till din bror tidigare, och att vi inte har något med det att göra heller. Det var en jättefin present från Andreas och Norwegian 🙂

  • alexandra

   Fast du skriver att jag ej prioriterat min bror..? Bara det är väldigt elakt, för det handlar inte om det. Sen om man tänker så kan man väl vända på steken om man ska spekulera och ha sig? Nej tycker det är icke schysst..

   • Michelle

    Du har ju inte det. Kan köpa chanel/lv väska lite då o då, men inte åka till din bror på 3 år?
    Inget fel med att shoppa dyrare märken, shoppar själv på såna butiker men du har ju uppenbarligen prioriterat shopping över din bror. Om du hade prioriterat honom hade du ju gjort tid för honom.
    Men vad vet jag om eran relation, ni kanske har varit ovänner.
    Oskönt att skuldbelägga läsarna för en fråga, borde skriva sanningen istället.

    • alexandra

     Oskönt att skuldbelägga mig? Jag har råd med mina väskor och resor om jag vill, men jag har valt att inte åka av flera anledningar. Ingenting jag behöver berätta till dig, no offence men jag känner inte dig? Så konstigt beteende att anta att man har rätt till all info från bloggare bara för man följer dom? Jag uppskattar alla mina läsare men inte när det förväntas privat information för att förstå mitt liv bättre. Sorry not sorry.

   • Kattis

    Det är ju ett faktum att du inte prioriterat att hälsa på din bror. Oavsett av vilken anledning. Men det är ju din fulla rätt att prioritera hur du vill, precis som jag har rätt att prioritera som jag vill. Och Jag hade prioriterat min syster. Jag tror att många tänker som jag. Men jag tycker såklart inte att varken jag eller någon annan har något att göra med dina prioriteringar…

 • johanna

  magiska bilder och vad kul att äntligen hälsa på honom! Förstår att du saknar honom!

 • Sara Fällström

  Åh, älskar den sista bilden! Så himla naturlig och vacker. ❤️

 • R

  Du säger att du fick resan i present av Andreas men den var ju sponsrad av Norwegian?

  • alexandra

   Resan sponsrades av dom men en resa innefattar ju mer än bara flyg. Flera hotell, hyrbil, flyget mellan Miami och New York som var med annat bolag, planering osv. Tycker det var jättebra att Norwegian ville vara med på resan som sponsor, varför inte? Har ju arbetat med dom tidigare 🙂

 • A

  Men gud vad folk är inskränkta. Jag hälsade inte på min syrra en enda gång när hon bodde i Dubai. Hon bodde ändå där i 3 år. Främst var det för jag inte hade råd men även för att om jag skulle ha råd med en resa skulle jag hellre åka någon annanstans. Vi lever inte på stenåldern, folk har liv och man måste inte hänga med familjen varje dag. Jag älskar min familj men vi har bra kontakt över sociala medier istället.

  Tycker för övrigt inte ens du ska förklara dig, tycker mest det låter som folk är avundsjuka för du har cash och egna planer med dina pengar.

  • Kattis

   Klart man inte måste hänga med sin familj varje dag men för mig är det helt otänkbart att inte hänga med min syster på tre år och jag tror att många känner så. Men det klart att det står alla fritt att prioritera som dom vill.

 • A

  Förresten den vänstra bilden där du har två bilder på dig bredvid varann är 10/10. 👌🏼

 • Juli

  Vilka fina bilder!! Vad är de tagna med för kamera? 😯

 • rens

  Jättefin som vanligt.
  Vad kommer strandklänningen ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *