Dags för Barre igen!

Blev ett kvällspass med Malin, känns som det var länge sen nu men det var typ bara 2 veckor sen haha 🙂 Idag blev det ett Barre pass på Kungsholmen. Vi kör hos en jätteduktig och söt instruktör som heter Nikita, och hon finns på Studio Levels >LÄNK< För er som inte vet vad det är, så skulle jag vilja beskriva det som balett-inspirerad träningsform med mycket fokus på ben. Vi arbetar med lätta hantlar, boll, gummiband och stång. Träningen är rolig och feminin, men JOBBIG! Benen skakar verkligen så jag får ibland ta flera pauser. Men roligt är det, vi dansar i takt med musik och man tänker inte på att man tränar. Love it! Vi stannade kvar lite efter passet och pratade även om pilates, tänkte att det kunde vara roligt att lägga till.. Jag är så himla stel och jag känner att min kropp skulle må bra av att få stretcha ut sig ordentligt.. Vi har iaf bokat in ett till pass på onsdag, skoj!

Nu ligger jag nöjd och belåten i soffan.. Andreas hade lagat mat åt mig medan jag var på väg hem, hur söt är inte han? 🙂 Gullet.. Nu ska vi titta på 2 avsnitt av handmaid’s tale (vi är på säsong 3 nu) innan vi lägger oss. Ska upp tidigt imorgon och spraytana mig för imorgonkväll ska vi på ett event. Tyvärr blev jag inte alls speciellt brun under USA-resan så jag får helt enkelt fejka det 😉 Men sen är jag inte jätteintresserad av att ligga och sola heller.. Skippar gärna cancer och rynkor och kör på brun-utan-sol istället. Mycket bättre om ni frågar mig. Men vi hörs imorgon hörrni, god natt!

alexandra nilsson träning

alexandra nilsson träning

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *