VECKANS LISTA..

VECKANS MÅENDE: Väldigt bra, har njutit av att upptäcka USA tillsammans med Andreas. Vilken drömresa vi har varit på alltså! 🙂 Men en del av mig är lite ledsen över att det kanske dröjer väldigt lång tid tills jag får träffa brorsan igen..

VECKANS SÄMSTA: Jetlaggen, men idag känns det bättre så jag tror faktiskt den kommer lägga sig relativt fort. Hör ju från andra att deras jetlagg har hållt i sig i nästan en vecka, usch!

VECKANS YTLIGASTE: Nej inte mycket alls, men ska nog boka in en ansiktsbehandling för det var länge sen.. Och jag har en nageltid på måndag, så det känns bra.

VECKANS SHOPPING: Ja uppenbarligen min nya väska från Chanel hehe.. Sen blev det lite smått och gott till Leonora såklart! 🙂

VECKANS JOBB: Ja alla videos jag har spelat in och klippt, ska även klippa dagens video nu direkt efter jag skrivit detta inlägg. Men det senaste jobbet var för företaget BOOHOO. Klänningen som jag har på mig nedanför är ju därifrån 🙂 Kolla på videon så ser ni fler plagg + får rabattkod på hela 45 %

alexandra nilsson toffs

alexandra nilsson toffs

VECKANS ROLIGASTE: Det måste nog vara att jag blev medbjuden på ett riktigt roligt event i Finland, taggad! Åker om 2 veckor.

VECKANS BOOST: Att för en gångs skull tömma resväskan direkt när jag kommer hem. Annars är jag en riktig jäkel på att låta skiten ligga kvar i nästan 1-2 veckor. Inte fräscht eller mysigt..

VECKANS FUNDERING: Jag har fungerat mycket på det här med att våga flytta utomlands som brorsan har gjort. Jag ville ju göra det förut, jag drömde om LA som många andra tjejer gör från 18-25 års åldern hehe.. Men den längtan har ju lagt sig, delvis för jag har ett sånt bra liv här hemma i Sverige men också för jag skulle tycka det var så jobbigt att säga hej då till alla. Jag klarar knappt att lämna ifrån mig lilla Chloé i 2 veckor utan att längta ihjäl mig + få skuldkänslor.. Det blir dessutom värre för varje år som går, haha..

VECKANS BÄSTA: Alla positiva kommentarer jag fick efter att jag publicerade denna bild. WOW alltså.. Har nog aldrig fått så mycket kärlek på en och samma gång. Visste knappt hur jag skulle hantera det, blev så rörd… ♥

View this post on Instagram

När jag var som smalast granskade media mig hela tiden. Varje kilo granskades, diskuterades och debatterades. Ingen verkade tycka det var sjukt att min sjuka kropp och hjärna sågs som underhållning.. Ingen sa något. Jag har fått kämpa mig upp från skiten utan någons hjälp, this is all me. Kämpat som ett jävla djur för att bli frisk samtidigt jag får höra att jag har blivit fet och inte är lika snygg längre. Som att det är det viktigaste här i livet. Jag är tacksam över min styrka. Tack till mig själv och tack till min kropp för att du överlevde trots jag endast matade dig med ett äpple, svart kaffe och lite köttfärs samtidigt jag tränade varje dag. (Den andra bilden är från när jag var runt 20 år gammal)

A post shared by Alexandra Nilsson (@alexandranilsson) on

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *