New York, New York..

Hej på er! Är hemma i Sverige nu igen 🙂 Vi landade runt 2-tiden och sen dess har jag hämtat Chloé hos mamma, duschat och försökt blogga. Men varje gång jag öppnar datorn har jag somnat, haha! Andreas la nyss ut en bild på sin Insta-story där man ser mig ligga sovandes i sängen med datorn i knät och telefonen i handen.. Jetlaggen kan man inte gömma sig ifrån verkar det som.. Jag trodde jag skulle klara mig då jag sov nästan hela resan hem, men icke det..

Aja hur som helst, vi avslutade ju vår USA-resa i New York som ni har kunnat se på Instagram. Jag har varit där en gång tidigare när jag var runt 20-21 år gammal. Herregud, det är typ 7 år sen.. Galet vad tiden går snabbt alltså! Då var jag där med en tjejkompis och vad vi gjorde där var att vi  shoppade, åt mat och traskade runt i olika kvarter. Vi festade inte då vi båda var för unga, det är ju 21 års gräns där. Minns hur jag tyckte det var skittrist när jag åkte hem, men det blev inget festade såhär 7 år senare heller 😉 Det jag och Andreas gjorde var shoppade, åt mat och promenerade runt en massa. Nästan exakt som jag gjorde senast jag var här. Men den här gången spenderade jag lite mer pengar på min shopping, hehe.. Men alltså herregud så mycket vi har promenerat, är förvånad att jag inte känner av någon träningsvärk i benen. Kanske kommer imorgon.

Vi hade lite otur ena dagen då det började regna massor, det blev till och med storm i Brooklyn där stora träd hade slitits ur marken! Läskigt ju, och vi som hade tänkt att åka dit (bland annat för att se Brooklyn bridge såklart). Så det blev inget med det då vi inte ville riskera något. Men det finns mycket annat att göra när det regnar, bland annat att gå på sexmuseum 😉 Ja ni hörde rätt, ett helt museum om enbart sex. Det är ganska fascinerande att tänka på hur stor del av våra liv som kretsar kring just sex, och hur länge det har varit så. Sen var det ju lite småroligt att se hur dom första porrfilmerna såg ut, för dom kom ju på tidigt 1950 tal, om inte tidigare än så. Jag kan ju avslöja att dom filmerna hade ingen effekt på mig alls, dom fick inte musslan att pirra till.. Men det var underhållande att se. Så det blev alltså inget lustfyllt besök utan det var mest roligt och lite flamsigt. Ni kommer få ta del av det besöket i vloggen som kommer på söndag.

Staden som aldrig sover, wow!

Det är svårt att inte få lite sex and the city vibbar när man är där 🙂

Min stiliga man 🙂

Gatorna var fulla med människor, arbetare och bilar. 

Den här mannen stod utanför Trump building och visade vad han tyckte om presidenten. Jag håller med honom till 100 %, vilken jäkla pajas alltså.. Hoppas verkligen inte han blir omvald..

Central park

Såfort vi kom in i parken kom det fram en liten ekorre till oss, den var nästan tam. Den tittade på mig och gick närmare och närmare. Jag blev för en sekund rädd, trodde att den skulle ta min telefon ur handen (HAHA). Men den var bara smart, den förstod att den skulle få mat om den närmade sig oss. Vi gav dock ingenting då det stod tydligt på en skylt att det var förbjudet.

Sen blev det lite shopping inne på Chanel. Har varit sugen på en ny väska ett tag nu.. Så tillslut valde jag en ny, samtidigt jag lovade mig själv att göra mig av med 2 andra här hemma. In med något nytt, ut med något gammalt. 

Såhär ska det vara när man shoppar fina väskor, ett glas champagne i handen 🙂 Det höjer hela känslan av att köpa sig något riktigt fint.

Nöjd och glad poserar jag med min gigantiska påse 😉

Jag gick inte runt med dom skorna hela dagen, hade andra med mig!

Här hade det regnat ett x antal timmar. Men det var lite mysigt ändå, fick lite höst-feeling.

alexandra nilsson new york

Köpte ett svindyrt paraply för 7 dollar haha, gick sönder direkt..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *