Miami-vlogg

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)
 • Hanna

  Skulle va intressant o se hur din mage ser ut när du sitter i en video istället. För du suger in den som en grop även om du vill få den naturlig. Det är inte instagram som ljuger, det är ni influencers som ljuger och ger skeva biödernoch kroppsideal. Just nu ligger det på att allt är naturligt fast det är tillgjort och fejk bakom endå. Ni fejkar er till naturlighet

  • Amanda

   Titta på videon då fucktard! 😤

  • Lisa

   Tänkte på exakt samma sak. Fruktansvärt sorgligt att hon säger en sak men ändå inte står för det till 100 procent.

   I videon ser man ju att hon inte suger in magen och visst har hon valkar. Men det blir ju så fel när det är så uppenbart på bilden att hon drar in magen. Nu har jag inte Instagram, men där måste ju folk ha reagerat?

 • Conny Holm

  Vänta nu, hur menas det? När man drar in magen ser man smalare ut och om man putar ser man större ut i midjan. Har jag fattat rätt då? Fina bilder, människor och allt är min ända reflektion för övrigt! Bra jobbat…

 • D I A N A

  Du är så fin Alexandra, så klok, så bäst, så vacker och helt jädrans normal som många andra. Alltså det är så sjukt att bara för att du är en stor profil så är du så utsatt för en massa, så granskad, men du är ju precis som alla vi som skriver här, som läser din blogg, som går utanför fönstret där ute. Vi är alla gjorda av likadant material, har likadana saker i kroppen mer eller mindre, är likadana inombords, att man ska behöva visa sin kropp och förklara en massa. Du är assnygg precis som du är, en vanlig, normal vacker och sexig kvinna.
  Puss på dig <3

 • Pia Widlund

  Jag tycker du är vacker som du är. Du är ju en inspirationskälla inte en mage….

 • Anna L

  Gillar verkligen dina vloggar. Du och Andreas ser ut att ha det så bra ihop! Ser framemot din NYC-vlogg. Det absolut godaste jag ätit i NYC är reubensandwich (sjukt mört kött) på Katz’s delicatessen samt big chicken tray (glöm inte beställa med deras hemgjorda nudlar) på Spicy villigare i Chinatown. Alltså, värt att åka till NYC enbart för att äta dessa två rätter.

 • emma

  Hej, helt random fråga – vad är det för hårcurler du använder? Det blir super fint!

  x
  MLI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *