Hej då Key West..

Nu sitter vi i bilen tillbaka mot Miami igen. Vi ska vara där i 2 dagar innan vi drar till NY. Det blev tyvärr inget Bahamas för oss då en tropisk storm gled över ön.. Känns ju inte så jättekul att vara där när det inte är fint väder.. Dessutom vill man ju inte ta lättsamt på en storm här i USA, vädret här är verkligen extremt. Vi har ju haft några regniga dagar under tiden vi har varit här och då har det både blixtrat sjukt mycket samt översvämmat vissa områden. Läskigt! Vi har verkligen tur i Sverige som inte har såna extra förändringar i vädret, även om våra somrar blir varmare och varmare.. Men det går inte att jämföra med här.

Key West är verkligen supermysigt, meeen det fanns inte många fina stränder. Det gjorde både mig och Andreas lite förvånade, för när vi googlade det var det bara turkosa vatten och kritvita sänder som man kunde se. Men stränder finns det ju gott om i Miami, så vi klarar oss 🙂 Så nu vet ni, vill ni ha stränder är nog inte Key West det mest ultimata. Men hade vi det så bra så vid poolen på hotellet när det var som varmast. Och på kvällarna gled vi in till centrum för lite mat, shopping och annat.

Såhär var jag klädd igår när vi strosade runt vid hamnen. 

Väldigt vackert och lugnt.. 

Här ser man ju hur fint vattnet är, men ändå fanns det inga matchande stränder. Dom som fanns hade massa alger på sig och luktade bajs.. 

Var inte jättemycket till shopping men det var mysigt att bara strosa runt.. 

Köpte ett halsband gjort av havsglas, så tjusigt! Återvunnet och bra för miljön = renare hav. 

Jag och Andreas när vi blir gamla 😉

Andreas försökte slå igenom som trumpetblåsare, gick inge vidare dessvärre.. 

Vi hittade ett mysigt ställe vid vattnet där vi slog oss ner för middag. Bättre utsikt är svårt att få.. 

Alltså titta så fint det blev när solen började gå ner.. Wow! 

Pastan smakade tyvärr ingenting, den var inte alls god om jag ska vara ärlig…

Som en tavla 🙂

Mitt hjärta! Älskar se honom glad 🙂 

Varma kvällar, solnedgångar och vin… Kan inte bli bättre! 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (18)
 • johanna

  men wow, bilderna på dig i solnedgången, otroligt vackra!

 • Mikaela

  Så härligt och genuint att inte romantisera allt. Bästa!!

 • Conny Holm

  Shopping, var det bra priser eller är det dyrt?

 • D I A N A

  Men åh vad tråkigt att inte få de där härliga turkosa vatten och vita stränderna. Men bilderna är underbara, de ser bra vackra ut. Och att se er glada gör mig glad haha.
  Palmerna.. jag dör, jag älskar palmer, tänk om vi kunde ha palmer i Sverige, jag skulle vara världens lyckligaste, haha.
  Ha en fin vecka och resa fina du

 • Emilia

  Vad tråkigt att ni inte hittade rätt stränder på Key West, för visst finns dom! Jag har varit där en del gånger, och Smathers Beach är nog den finaste stranden på Key West, även Bahia Honda State Park är fantastiskt. Får leta bättre nästa gång 😉 fin du är på bilderna!

  • alexandra

   Det var exakt där vi var (du ser det i senaste vloggen) men det var bara massa alger överallt och det lukta skit.. 🙁

   • Maria

    Det är alger som kommit upp längs Sydamerikas kust från Amazonas. Övergödning…
    Var i Mexico för en månad sen och det var samma sak där tyvärr.🙈 Så förstår er besvikelse!

   • Emilia

    Åh nej, va tråkigt! Det var ett par år sedan jag var där sist och jag kommer ihåg det som värsta drömmen ju! Men ni verkar ha haft det mysigt ändå 😀

 • Martina

  Även solen har sina fläckar. Var för ett år sedan på Aruba. Trodde att det var paradiset på jorden, visst stränderna, vattnet och solen var underbart men helhetsintrycket drog ner det. Mestadels för att maten, servicen var anpassat mer till amerikanerna, som dricksades varje gång, inför varje måltid eller dryck. Vilken svenne har råd med det? Kostar närmare 50.000 att åka dit, bo + äta all inklusive två veckor som vi gjorde.Jag tänker mig fisk och skaldjur när man tänker på Karibien, men tack vare dessa amerikanerna fick vi nöja oss med snabbmat, husman för amerikanerna. Dock hade det säkert varit bättre mat om vi bad kocken tillaga någon rätt, men man vill att all inklusive buffen ska vara ätbar.

  Och efter min bror roadtrippade i USA, lockar det ännu mindre att åka till USA för samma visa är det där berättade han. Förväntar sig dricks varje gång dom hjälper turister och är övertygad om att det inte heller är någon vidare matkultur där med.

  Så ni som längtar efter USA, jag tror inte att besväret är värt det. Finns många andra resemål som är mer säkra(helhetsintrycket):
  Service
  Matkultur
  Klimat – sol/stränder

  För mig, Thailand. Har aldrig blivit besviken när vi har åkt dit.Där blir man mätt och välkomnad. Och ni som nedvärderar Thailand pga prostutition, djurhållningen, vilket land har inte sina brister?

 • Sofia

  Tycker nog den här sommaren i Sverige har vart rätt regnig och kall, inte mycket ljud från miljöaktivisterna om det 😅

  • Sara

   Well, den som hänger med i nyheterna vet att denna juli är den varmaste som NÅGONSIN uppmätts. Klimat och väder behöver inte vara samma sak. Ser också fram emot när de som nedvärderar de sk ”miljöaktivisterna” inser att det är vår överlevnad det handlar om. Eftersom det tydligen inte räcker med att bry sig om den miljö som vi raserar.

 • Linda

  När vi var där så åkte vi på hajsafari, var helt galet mycket hajar som bet och slet i betet.
  och så såg vi hur turisterna badade på stränderna några 100 meter bort. Kände mig inte så sugen på att bada där efter med tanke på alla hajar.

 • Pia Widlund

  Trost med Bahamas men ni ser ut att ha haft det mysigt ändå!

 • Emilia Sjödin

  Wow vad fin du är i den klänningen!

 • Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG

  Så bra att du verkligen skriver hur du upplever det och inte som att allt är perfekt och fantastiskt! Bra att veta när man läser annat också.
  Du ser fantastisk ut på bilderna!!!
  //Berith

 • Sofia

  Jättefin du är⭐️😀ser underbart ut😀🙌🏻Kram Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *