USA-vlogg del 1

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)
 • Eli

  Vilken härlig vlogg! 💕☀️

 • Louise

  Åh om ni ska till Sarasota så måste ni besöka Siesta Key! En strand som sägs ha världens vitaste sand, så himla fint! Känns nästan som man går på mjöl!😄
  Nu var det nästan tio år sedan jag bodde där men om det är en restaurang i världen jag vill besöka igen så är det Jotos, en japansk restaurang där dom lagar maten framför en på ett stort stekbord, en riktig show och suuuupergod mat! Vet som sagt dock inte om den finns kvar eller om den är lika bra som den var då, men kanske värt ett besök om ni kör förbi? 😀
  Ha en fortsatt fantastisk resa! Ska bli kul att se del 2!😍

 • D i a n a

  Vilken härlig video, underbart att se hur det är därborta. USA har aldrig lockat men det ser ändå väldigt fint ut. Härligt att se din bror igen efter så många år, för dig alltså och det får mig lite nyfiken på hur din mamma tar det, att inte se sin son på så många år? Som mamma själv kan jag inte ens tänka mig att inte se mina barn på så många år. 🙁 Men ibland blir livet så, lite tokigt. Hoppas ni alla kan ses snart igen.
  Nu när du sett hur det ser ut hos brorsan, blir du inte lite sugen igen på att flytta dit?

 • Lissel

  Minns honom från back in Da days! Han var sig lik :)! Kul att ses !

 • Amanda

  Hej Alexandra, har bog aldrig skrivit här men läst av och till sedan 2007 nån gång. I alla fall, jag har bott i Tampa de senaste 7 åren, så kul att få se alla byggnader o beacher i din vlogg. Jag bor i Sthlm sedan 11 månader, men saknar Tampa när jag såg videon. Minns precis som du beskriver när det regnat och är super fuktigt och varmt.

  Ville bara säga hej!
  Amanda

  • alexandra

   Vad kul! Hur kommer det sig att du flyttade hem till Sverige igen? Kram

   • Amanda

    Hej!
    Det va svårt att få jobb förutom det första året som man har rätt till. Att bli sponsrad kräver att man är unik och att arbetskraften av just det behövs. Jag började jobba i butik på H&M medans jag söker ett riktig jobb men när tiden började ta slut och att leva på butiks lön blev svårt, sökte jag H&M jobb i Sverige och sitter nu på ekonomi:) Ett lyckligt slut men saknar det mycket!
    Hoppas ni har en härlig semester. Key West är så drömskt! ♥️

 • Ronjaa

  Wow! Peter har verkligen mognat. Vilken toppenkille, önskar honom all lycka 🙏

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *