Hej! Nu orkar jag uppdatera igen 🙂 Tog ledigt under dom dagarna vi hade med Peter. Det gällde även youtube.. Kände att jag behövde koppla bort sociala medier lite så jag kunde lägga all tid på brorsan. Det var trots allt 3 år sen vi senast sågs.. Men nu äntligen har vi fått umgås lite igen 🙂 Han har bland annat visat oss runt i downtown Tampa där han ska börja jobba snar. I vissa kurser kan man få ett visst examen som ger en möjlighet till att jobba i ett år, och det har han fått. Han tog examen för endast 2 dagar sedan och han har redan hunnit skaffa ett riktig bra jobb som väntar honom, det gör mig oerhört imponerad! 🙂 Men trist för mig och resten av familjen som får vänta lite till innan han kommer hem igen (om han kommer hem igen hehe).. Men downtown Tampa var ett område med mycket fina höga byggnader, och jag förstår att Peter är  taggad på att få börja jobba där. Det är dock inget att rekommendera till turister, då finns det massa andra fina platser att besöka. Speciellt när det är så varmt som det är just nu, det är närmare 40 grader här!! Så vi var inte där speciellt länge, kanske max en timme sen höll vi på att svettas ihjäl.

Så vi åkte tillbaka till vårt hotell och hade lite häng vid poolen 🙂 Vi har inte solat någonting nästan sen vi kom hit för det har regnat mycket. Men äntligen har det börjat vända, så vi låg vid poolen i 2-3 timmar innan det började krypa i benen. Både jag och Peter är väldigt rastlösa av oss (men han är nog lite värre än mig haha) så vi vill alltid göra något nytt. Då fick det bli bio, och det var ju en häftig upplevelse det med. Stolarna är ju fåtöljer som man nästan kan ligga i, och man kan dessutom beställa in mat och dricka vin om man får feeling för det 😉 Det räckte dock gott och väl med popcorn och läsk för oss. Jag tog en liten läsk men den var som en svensk XL.. Peter och Andreas tog en varsin 2 liters läsk, helt sjukt att dom får i sig så mycket läsk. Men dom både sprang på toan några gånger under filmens gång. Vi såg förövrigt once upon a time in hollywood, den var helt ok. Somnade 2 gånger under filmen haha!! Men det berodde nog mest på att fåtöljerna var så himla bekväma.

Men nu har vi redan sagt hej då till brorsan för nu ska vi vidare. Kändes både tråkigt men kul för nu arr jag fått se hur han har det här och jag är glad över att han verkar må så himla bra. Verkligen så glad för hans skull! ♥ Så det tar jag med mig nu och släpper oron jag hade innan. För det är klart man är orolig över sin lillebrorsa, vill ju att han ska må bra..  Så, nu är det dags att rulla mot Miami, sen vidare mot Key West.. Och vet ni vart vi ska sen…? BAHAMAS! Vilken drömresa!!

alexandra nilsson bror usa

alexandra nilsson bror usa

alexandra nilsson usa

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *