Uppdaterar er snart!

Hej! Vi är nu äntligen här i Tampa/ Florida och jag har fått träffa Peter, så himla kul! Känns inte som att det har gått 3 år nu när vi ses, för han ser precis ut som vanligt och allting är exakt som vanligt. Förutom att han inte bor i Sverige längre då, och han har blivit sjukt bra på språket. Vi hann inte göra jättemycket igår för han jobbade till 4 och vi var lite jetlaggade, men vi hann äta lite mat, vi har fått se vart och hur han bor och det är jättefint. Det känns så skönt att få en riktig bild av hans liv här i USA, för som syster har jag oroat mig lite hela tiden. Det finns ju mycket konstigt folk här.. Men Peter verkar både glad och lycklig och det gör mig glad 🙂 Sen hade han världens vackraste strand precis vid hans hus, så avis!

Jag kommer uppdatera mer ordentligt imorgon med både text och bilder. Jag har inte hunnit dokumentera allt för mycket än då vi endast har haft en riktig dag här. Dessutom regnade det halva dagen igår så vi spenderade lite tid på en galleria. Då käkade vi lite, shoppade lite och bara chillade.. Men det är skönt att ta det lite lugnt till en början, vi är ändå här länge och vi kommer hinna göra massa. Jag är så exalterad över vad den här resan kommer att erbjuda oss. Men mest taggad är jag på att träffa brorsan och umgås med honom hela helgen.

Hörs imorgon igen ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *