Unpopular opinions

Hej, sitter just nu på flygplatsen i London och väntar på att nästa flyg ska komma som ska ta oss hela vägen till Tampa. Vi har några timmar här att döda, men det gör ingenting. Jag tycker faktiskt om att mellanlanda. Då kan man sträcka på sig lite, äta något, shoppa och sen gå på planet igen och  förhoppningvis sova gott resten av vägen 🙂

Men medan jag sitter här tänkte jag dela med mig av mina ”Unpopular opinions” som jag har sett att flera andra har lagt ut. Så himla roligt och jag håller med många. Nu var det ju Nicole Falciani som inspirerade mig och ni hittar hennes inlägg >HÄR< , så kul att läsa!!

– Har svårt för långa lösnaglar. Tycker verkligen inte det ser bra ut.. Ju mer krimskrams på desto värre. Jag var ju ett superfan av såna naglar tidigare, men det var då det. Naglarna ovanför var ju mina men jag hade aldrig klarat av att ha dom idag. För mycket som händer, usch!

– Jag gillar inte barn! Men det vet ni redan hehe… Jag har extremt svårt för alla höga ljud, trotsigheter och klet som kommer med på köpet.

– Tatueringar tycker jag inte om.. Tycker det ser mest kletigt ut, speciellt från långt håll.

– Så lycklig över det nya rökförbudet! Har alltid tyckt det är vidrigt att sitta bredvid någon som röker, delvis för att jag andas in skiten men också för att jag behöver gå hem och lukta som ett askfat. Usch! Tycker människor som ifrågasätter den ny lagen dessutom är väldigt egoistiska.

– Mjölk (från kor) är vidrigt! Inte smaken i sig, utan vetskapen om vad det kommer ifrån och innehåller.

–  Tycker det är äckligt när folk tar mycket smör på mackan.

– Te är inte gott. Punkt!

– Människor på flygplatser gör mig galen! Vart kommer all stress ifrån? Sen går ju alla som dårar haha.. Får panik!

– Kan inte sluta äta mc donalds cheesburgare. Spelar ingen roll att jag typ har helt slutat med kött, dom har jag cravings efter ofta.

– Tycker inte om när folk sjunger, även om dom sjunger bra. Det är irriterande och jag vet inte vad jag ska göra eller säga. Ge en komplimang, titta på med beundran i blicken?

– Yoga är sjukt överskattat.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (30)
 • Sofie

  Rökförbudet och sjungande personer tycker jag inte är opopulära åsikter. Hatar både och. Liksom, vem tror du att du är när du går runt och sjunger som en tupp med en knut på halsen och tvingar oss andra att lyssna? Nej fy. Och att andas in andras canceräckleri är heller ingen hit för den delen. Sorry, not sorry.

 • Sofia - bipolär och fd laestadian

  Väldigt ”snälla” åsikter ändå tycker jag 😊 smaska på ordentligt nästa gång om du gör ett inlägg till hehe

 • Lissel

  Tatueringar är snyggt 😝 för det mesta haha

 • Amy

  Tror cheeseburgare innehåller ost, som är lika med ursprung mjölk i från ko! 😉 men inte helt hundra. Kram

 • Elin

  Tänk om någon skulle berätta för henne vad man gör ost av 😁 samma sak med glass, kvarg etc 😁

 • Pia Widlund

  Haha, håller med om de flesta!!! Ha en fin dag!

 • Sofia

  Cheeseburgaren var väl inte en impopulär åsikt? Och människor på flygplatsen, vem gillar det ens? Eller har jag fattat fel?

  • Carolina

   Jag älskar att sitta och titta på stressade människor på flygplatser! Får sådan ro över att se alla irra runt som små frågetecken, alla på väg någonstans i världen. Antar att jag själv ser lika idiotisk ut ibland, och då hoppas jag att mitt minspel kan roa andra haha.

 • R

  Cheese är ost som är gjord av mjölk… Hur kan du tycka att mjölk är äckligt och hemskt men glatt smaska i dig den döda kossans pulveriserade skelett och uppmana andra människor att köpa och äta ditt skelettpulver?

  • Vill lära mig mer

   Hur är ost pulvriserat ko-skelett? Eller jag kanske fattade fel? Undrar på riktigt alltså. Tycker själv det är vidrigt med ost med löpe (dvs kalvmage) men de flesta av Arlas ostar har vegetabiliskt ystenzym istället.

   • K.

    Hon menar förmodligen benmjöl. Som finns i mycket alkohol och viss mat.

    Och té = äckligt? Säger hon som äter mördade våldtagna djur gladeligen. Rätt logiskt att du även hatar barn med tanke på att du också hatar djur..

    Yoga är inte överskattat heller, om grejer som får många människor att må bra fysiskt och psykiskt är mycket överskattat. Som t.ex terapi.

   • Helene

    Hon syftar nog på kollagenpulver. Googla så får du se vad de innehåller.. stackars djur😭. 🌱-go vegan❤️

 • Tabita

  Håller med om typ allt förutom smör på mackan, jag har nog mer smör än bröd! Hoppas du har en trevlig resa 🙂

 • Paula Smilee

  Alltså yaaaay för rökförbudet !! 😍😍😍 Slutade röka för 2,5 år sen för att jag tröttnade på den äckliga doften så nu tycker jag bara att det är as jobbigt med folk som röker i närheten av mig och får oftast hostattacker när jag andas in någons rökmoln..haha.. Och samma med dom fula lösnaglarna, herregud det är det västa jag vet.. haha

 • Sexbloggen

  Ja småungar är skitjobbiga, håller helt med! Ljudet, dampigheten och den fruktansvärda stanken när de skitit på sig. Vidrigt! Och det är ju bara några saker.
  Rökförbud, äntligen!
  Alla håller tydligen med dig!

 • Sofia

  Tycker inte heller om barn. ALLS. Inte ens mina syskonbarn. Men det är ingen åsikt jag yttrar för jag vet att det sticker folk i ögonen.

  • Ann

   Samma här.. Gillar inte barn men främst för att de skriker och är allmänt jobbiga. Tyvärr inget man kan säga till folk som har barn eftersom de är tabu verkar det som..

 • Malin

  Ha ha rolig lista!

  Känner igen mig i ett par saker: Rökförbudet är det bästa som hänt 2019 eller ska jag överdriva och säga det här decenniet t o m 😀

  Barn, OMG håller verkligen med. Förstår helt ärligt att folk tycker det är så himla kul o skaffa barn. Många går isär för det är för mycket stress med heltidsjobb, ungar och vardagsbestyr. Jag är 43 år och bestämde i 30 års ålderna att barn inte är något för mig. Träffade min själsfrände och han kände likadant. Jag har dock ett svansbarn, min lilla vovve såklart! ♥

  Yoga – just don´t get it! 🙂

  Sjunga – bara om du sjunger som Chris Kläfford eller Sia live typ. Nån jävla amatör som står och skrovlar, usch nej tack! 😉 Hade en kollega en gång som gick och nynnade hela tiden i sån där ”kör falcett” eww höll på att hoppa ur mitt skinn! Hua mig!

  Mc Donalds – får också cravings men på Big Mac & Co. Fast jag inte ens gillar sån skräpmat. Tror dom har nåt i burgarna som gör att man känner tillfredställelse efteråt, vad skall vi nog inte gå in på hehehe! Kan ju va vad som helst! 😀

 • Stoltmamma

  Hur kan man säga att man inte tycker om barn? Vad vore världen utan barn? Den vore död om några år om alla hade såna vidriga åsikter som er, dessutom har ni varit barn allihop, skrikit, skitigt på er och luktat illa och varit allmänt dampiga, som någon ovan skrev?!
  Men vill ni leva för er själva, dö ensamma så gör det men lämna era vidriga åsikter om barn hemma!
  Och för den delen önskar jag att ingen av er får några barn, för isåfall kommer det att bli väldigt synd om dom med föräldrar med sådana åsikter.

  Bara någon utan något bakom pannbenet skulle skriva en sådan dum kommentar som dig, ”jag förstår helt ärligt inte hur folk kan tycka att det är så kul att skaffa barn”.

  • Malin

   Stoltmamma: Alla gillar inte barn. Du verkar älska barn, good for you!
   Jag har tre nära vänner, som alla har barn. Alla är separerade och har gått skilda vägar. Mamma och pappa skaffar ny flickvän/pojkvän. Lever varannan vecka liv. Varannan vecka barnfritt – då jävlar ska det ut och festas, dricka alkohol och betee sig som man är 20 år och singel, ligga runt. Swipa höger, tinder och dejtingappar går glödhett i iphonen .. hmm. Överlämning bakis på söndagen. Samlar kraft inför veckan med barnen.
   Superförälder redo!

   Vad fan är det för liv då? Va? Kom igen… För så här ser det ut, allt för ofta. Så kom inte och säg att barn bara är postivt för det kan fasen tära på förhållandet också.
   Människor som dig Stoltmamma, får oss som inte vill skaffa barn känna oss mindre värda, du gormar och viftar med HELA HANDEN oj oj skäms på oss som inte vill skaffa barn världen kommer gå under snart… Skärp dig!

   Låt människor få tycka, tänka, känna och göra precis som dom önskar. Så kan du skaffa ungar på löpande band, om du önskar det!

   Peace out!

   • Ljuba

    Låter som en vanlig svensk familj tyvärr med separationer, festandet på sina barnfria veckor och så vidare. Så sorgligt. Men dra inte alla över samma kam. Alla familjer ser inte ut så. Vi var gifta i 15 år innan vi fick vår dotter. Det var inte planerat. Vi ville inte ha barn och planerade leva och dö barnlösa. Men så blev inte fallet. Vi älskar vår flicka över allt annat. Och än har vi inte separerat och tänker inte göra det. Problemet ofta är att folk har för bråttom med att skaffa barn eller blir på smällen helt enkelt. Barn är fantastiska men påfrestande och kräver mycket tid och kärlek. Att skaffa barn måste vara ett beslut som inte tas på fem minuter. Och det måste vara socialt accepterat att INTE ALLA VILL HA BARN eller BÖR SKAFFA BARN. D

  • Malin

   PS: Och ditt pannben är fullt av pekpinnar, du borde rannsaka dig själv och inte vara så kritisk och dömande!

  • Helene

   Jeg liker barn, derimot hater jeg foreldre som lar barna sine plage andre. Når en unge skriker eller løper rundt på buss/cafe/kjøpesenter ser jeg alltid etter foreldrene, og om foreldrene ikke engang prøver å få barna til å oppføre seg blir jeg sint. Om jeg ser foreldrene prøver å roe ned, eller tar med seg barna ut blir jeg ikke irritert engang=)

   Så om flere foreldre passet på barna sine og har omtanke for folk rundt seg, så blir det nok færre som hater barn også

  • alexandra

   Haha men snälla du, man måste ju få tycka olika. Gud vad kul att du gillar barn, men jag gör inte det. Inte så det förändrar något. Dessutom är det bra att alla inte vill ha barn, jorden räcker inte till. Jag tycker faktiskt det är egoistiskt att skaffa massa barn nu när jorden inte pallar trycket.. Men åter igen, alla får tycka olika. Lycka till! 🙂

 • Anonym

  Älskar också cheeseburgare

 • Camilla

  Vad några av kommentarerna var tråkiga. Jag tänkte göra ett liknande inlägg idag och känns som jag kommer få lika mycket hat om inte mer :’) Gillar dina åsikter iallafall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *