Hej svejs! Som vanligt innan man ska resa iväg är det fullt upp här hemma. Jag har tagit hand om några ärenden, bland annat att fixa naglarna, hämta ut paket samt köpa en återfuktande ansiktsmas som jag ska ha med mig under den långa flygningen.. Har också klippt klart en video som ska komma upp imorgon och nu ska vi strax filma söndagens video. Den tänkte jag däremot klippa när vi väl flyger, det är skönt att ha något att döda lite tid med 😉 Det som är kvar på dagens to-do list förutom att spela in den sista videon är att packa väskan, lämna Chloé hos mamma samt slå in Peters födelsedagspresenter som han ska få när vi kommer. Han fyllde ju år för några dagar sen.

Det ska bli så himla roligt att få komma iväg. Delvis för att jag får upptäcka världen med min älskade Andreas, sen för att få komma till värmen (en följare skrev nyss att det var över 41 grader igår i New York) men också för att jag äntligen får träffa brorsan efter hela 3 år!! Helt sjukt att det har gått sån lång tid sen vi senast sågs.. Jag vet att vissa av er var lite frågade kring varför jag inte hälsade på honom när jag senast var i USA och det berodde delvis på det hektiska schemat jag hade med dom jag var där med (var ju en sån pressresa) men sen också för det hade kommit lite privata saker mellan oss just vid den tidpunkten. Så det hade nog inte blivit så bra att bara ses en snabbis, för jag hade knappt en timme över till något annat än det som var planerat för oss influencers. Men nu har vi flera dagar på oss, at både bråka som syskon gör men också ha väldigt roligt 😉

Så ja, jag har mycket att se fram emot dom kommande dagarna! Ni har en väldigt rolig video att se fram emot som kommer imorgon. Det är en collab som jag har gjort med Ellen Bergström. Det blev ingen mukbang, utan något mycket mer fartfyllt. Så hoppas ni gillar den, jag har ju skrattat ihjäl mig under tiden jag har klippt ihop den haha…

alexandra nilsson vit klänning

alexandra nilsson vit klänning

Bilder: Amanda Parkkinen

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *