Brännbollsyran 2019

Ja i helgen var det Brännbollsyran i Bollnäs igen. Detta blev mitt 3dje år här, herregud vad tiden går snabbt.. Men som ni säkert har förstått så tycker jag verkligen om att åka hit året runt 🙂 Dock valde jag i år att inte spela, och det beror på att jag inte tycker jag är bra på brännboll men också för det inte är så jättekul.. Tycker ärligt talat mer om att bara hänga och vara där, sen hejar jag ju på medan dom andra kör 🙂 Men precis som förra året varierade ju vädret ordentligt, ena stunden var det jättevarmt och strålande sol och nästa var det spöregn och åska.

Andreas lyckades ju skada knät efter bara 5 minuter. Det var så halt på gräset så han halkade till. Stackaren! Men han är verkligen inte den som ger upp, så han körde på precis som vanligt. Jag var ju såklart superorolig över att han skulle göra sig illa mer, men som tur klarade han sig från fler skador.

På lördagen kom mamma, bonuspappa och syster över. Mamma har sagt flera gånger att hon gärna vill se Bollnäs, så hon tog saken i egna händer och kom hit. Helt rätt tycker jag! 🙂 Så dom fick se en match och sedan åkte vi iväg till några smultronställen för att visa dom hur det ser ut här uppe. Vi åt bland annat lunch på ett ställe som heter träslottet, där fick jag världens godaste våffla med räkor, rom och lite annat. Det bara vattnas i munnen när jag tänker på den haha.. Så löjligt gott! Dessutom hade dom fått in världens trevligaste personal där, så dit ska vi åka flera gånger nu.

Andreas mamma och bonuspappa har i normala fall 2 katter, men den här gången när vi kom fram fanns det endast kvar en 🙁 Förhoppningsvis kommer den andra katten tillbaka snart, den har varit borta i någon vecka nu.. Chloé hade det väldigt bra, hon låg mest ute och solade och hade det bra. Det är så gulligt att hon älskar solen så mycket.

Sen blev det ett litet kvällsdopp, jag passade på att låta tuttisarna andas lite..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *