Inlägget är i samarbete med Well Aware 

Hej på er! Är just nu i Bollnäs och ska vara här över helgen. Vädret här är jättefint, så det är ju verkligen tacksamt. Idag har vi mest slappat, käkat och handlat. Och nu är jag trött och vill vila innan vi ska äta hihi.. Så mysigt! Vi ska grilla. Men jag kommer nog ta en liten paus från bloggen iaf idag och så återkommer jag kanske imorgon eller på lördag med lite bilder.

Men sålänge kan ni få ta del av en god frukost med mitt collagen i 🙂 Perfekt att starta dagen med för den innehåller massa nyttigheter. Och du ska ju få i dig en skopa av collagenet varje morgon, så det är ju perfekt att bara slänga ner det i frukosten. Sen är den mättande också, kör i en extra banan och nötter ifall ni vill få i er ännu mer. Men det som är det roliga med smoothie-bowls är att man kan göra lite som man själv vill och känner för. Det kan typ inte bli fel 🙂

Du behöver:

Blåbär (färska eller frysta)
Bananer
Jordgubbar eller hallon (färska eller frysta)
Yougurt eller kvarg
Cocosvatten
Collagen – LÄNK 
Nötter som du finhackar till topping.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)
 • Carla

  Hej!
  Tyvärr är bevisat fakta det, att collagen är helt bluff att intaga i vilken form det än är!
  Reklamtrick!

 • Någon

  Jag vill gärna se oberoende akademiska studier som visar att intag av kollagen har någon som helst bevisad effekt. Både du och Blondinbella säljer sådant här men ingen av er kan hänvisa till några studier.

 • Amanda

  Har druckit ditt collagen varje morgon i 2 månader nu och ser skillnad på huden! Tack för en bra produkt

 • Lissel

  Mums såg gott ut! Och härligt med Bollnäs! 😍

 • Alice

  Måste älska att du fortsätter promote’a en S C A M. That’s some serious dedication

 • Anna

  Man kan inte skriva ”och” (eller men) efter en punkt.

  • Kattis

   Det kan man absolut göra. Det där är en gammal regel som du säkert fått lära dig av din svensklärare och det sitter säkert hårt rotat i dig (din svensklärare skulle bli stolt ❤️), men det är inte sant.

   Jag antar att du syftar på ”Men det som är det roliga med /…/”? Det fungerar att inleda med ”men” efter punkt därför att det är en ny huvudats som hör ihop med föregående mening.

 • Sophie

  Måste bara säga att det var SÅ roligt att få träffa dig på brännbollsyran! Du är så otroligt proffsig som är så trevlig mot alla som kommer fram trots att du bara är där för att roa dig och inte på jobb <3 bästa du!

 • Sara

  Funkar detta för män också? Känns som om det är en typisk produkt som säljs in till oss kvinnor som ytterligare ett sätt att uppnå något slags ideal. Likaså med det där hårkontroll, ser inte att det marknadsförs för män.Men vill man lägga pengar på det och vill sponsra den här skönhetshysterin så absolut då är det ju bara att shoppa loss.

 • Ess

  Tycker inte att det är så fräscht med gris-kollagen.

  • alexandra

   Det är ok, då behöver du inte köpa produkten 🙂 Men vi har valt det collagen som ger bäst effekt. Kram

   • Molly

    Fast hur kan ni ha valt kollagen typ 2 ifrån gris och säga att det är det bästa kollagenet? Om det är något så är det faktiskt det billigaste kollagenet. Ifall man vill ha ett bra kollagen ska det vara utvunnet ur fisk då det har högst upptag och även är typ 1 kollagen vilket främst är riktat till huden. Typ 2 kollagen ifrån gris förbättrar främst leder och brosk.

 • Annah

  Jag ogillar när företag lägger sötningsmedel i sina produkter som dom sen marknadsför som “nyttiga” och “hälsosamma”. Det är att rikta sig mot en målgrupp som har begränsad kunskap om nutrion och vad som är en hälsosam livsstil.

  Då du har proppat produkten full med onaturligt sötningsmedel känns den mest som en kommersiell produkt som enbart skapats för att tjäna lätta pengar.

  Är det för jobbigt att marknadsföra en produkt som inte smakar godis?

  Det finns inte heller så mycket info om kollagenets källa. Är det från en svensk gris?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *