Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)
 • sophie

  Hej,

  Lite off topic men jag bara måste tipsa om denna kampanj. ÄNTLIGEN är det någon som har kommit på hur man enkelt kissar i en jumpsuit! Och de är jävligt snygga också. Jag är inte involverad alls i det här företaget men jag bara hoppas att fler backar det så att jag får min jumpsuit 😛

  https://www.kickstarter.com/projects/leim-ezp-jumpsuits/leim-beautiful-jumpsuits-you-dont-need-to-take-off-to-pee

 • Maria

  Hahahahaha, underbar vlogg! 😊

 • Therese

  Hahaha superkul och proffsig ( som alla dina videos) video!! Skrattade så jag grät i slutet! Sån klocka har nämligen min sambo också fått av mig 😂 används inte längre dock men fick en del roliga flashbacks!
  Kul att du vloggar! Roligare och lättare att kolla på videos än att scrolla igenom massa bloggar 😊👍

 • Magi

  Du gör reklam för Hårkontroll Boost och säger att ditt hår växer och att FRANSARNA växer som ogräs..??
  Svårt att se håret för extensions, men fransarna…?? Syns ju inte alls…..lika korta som alltid..

 • Jenny

  Jätte rolig vlogg haha det gjorde du bra 😁

 • Felicia

  Hej,

  Kan inte du berätta lite om hur du kom till beslut att bryta upp med ditt ex? Jag är i en relation nu där jag är ganska osäker på mina känslor men eftersom vi varit tillsammans i 5 år samt har gemensam bostad och bil m m känner att jag typ inte har något val, att mitt liv redan är utstakat för mig. Känns som att hela min identitet är sammankopplad med min sambo och är rädd att jag skulle känna mig extremt rotlös och vilsen om jag lämnade, men vet samtidigt inte om vi är rätt för varandra längre.

  Skulle vara intressant att höra dina tankar eftersom det känns som att du var i en lite liknande situation men ändå tog steget att gå vidare.

 • Lady lovelylocks

  Vill bara säga att jag tycker att du verkar vara en så fin människa och att du är väldigt underhållande, men samtidigt sympatisk, i det mesta du gör (jaja,kissie hit och dit och tidigare provokationer och annat som får folk att se rött,osv). Jag gillar iaf det du gör och hoppas att du inte tänker sluta any time soon😊 allt gott!🍾🎉😊

 • kent glo

  We’re a bunch of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your site provided us with valuable info to work on. You’ve done an impressive task and our whole group will be thankful to you. http://www.zbzcbj.com/comment/html/?37157.html

 • de nature indonesia

  Having read this I thought it was extremely enlightening.
  I appreciate you taking the time and effortt tto put this information together.
  I obce again find myself personally spending a lot of time both reading and posting comments.
  But sso what, it was still worth it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *