Pysseldag

Idag har vi varit hemma hos mamma och pysslat med lillasyster. Hon ville så gärna ha en pysseldag nu under sommarlovet, så det är klart vi ska pyssla! 🙂 Men jag och Andreas är ju inte föräldrar, så vi är ju inte jättebra på det här med pyssel.. Vad behöver man lixom? Så vi kom hit med några toarullar och tyckte vi var världens bästa pysselkompisar, haha 😉 Men ni skulle ha sett Leonora, hon hade gjort iordning ett stort bord med massa färg, penslar, glitter, snören, pärlor, och annat skoj. Blev faktiskt förvånad när jag såg bordet, hon hade verkligen gått all in 🙂 Så himla roligt, hon är verkligen duktig och noggrann. Så vi skapade bland annat födelsedagskort till Peter som snart fyller 27 år. Jag ska ta med mig dom när vi åker till USA och hälsar på. Tror han kommer uppskatta dom. Vi snålade inte på glittret, så väskan kommer väl vara helt täckt av glitter sen när jag öppnar den 😉 Men det får det vara värt haha…

Nu är det dags för lite mat, och sen ska jag åka in till stan igen för att köra dagens andra träningspass. Jag och Malin testa på thaiboxning med hennes kompis som visst är ett riktigt proffs. Har testat det någon gång tidigare och jag vet hur jobbigt det är. Så jag ska förbereda med massa kolhydrater så jag inte tuppar av!

Ps. Varför jag är glittrig beror på att jag har ställt upp på en ”jag-måste-säga-ja-till-allt” under 24 timmar hehe.. Videon kommer redan upp imorgon.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *