.. och det var att delta på en loppis!! Jag har aldrig varit eller deltagit på en riktig loppis under hela mitt liv. Har visserligen varit med en gång på en BLOPPIS men det är ju inte riktigt samma sak tycker jag.. För då var det röda sammetsband, champagne och sponsorer. Detta var en gigantisk loppis med massvis med vanligt folk som kom dit för att fynda, inte för att träffa kändisar. Det var Ellen som övertalade mig att hänga med och det var ju så fruktansvärt roligt. Vi delade på ett bord och la upp massvis med grejer. Allt från smink och lösfransar till lampor och vaser. Min förhoppning var att komma hem utan en endaste pryl och det klarade jag inte. Men nästan! Har kanske 5-6 prylar med mig hem igen. Men jäklar vad folk vi drog till vårt bord alltså! Inte för vi är vi, utan för vi hade så roliga saker till försäljning. Tror nog helt klart vi sålde mest av alla, för våra kunder var återkommande kunder som kom flera gånger och köpte mer och mer av oss.. Jag inser nu i efterhand att jag kunde ha tagit lite högre priser, men jag gjorde inte detta för att tjäna pengar utan för att bli av med saker samt göra andra glada. En kvinna blev helt överlycklig över att få köpa en klocka för 50 kr som annars kostar nästan 2000 kr. Hon satte på sig den direkt och berättade att hon kände sig så fin efter att ha fått vara vid vårt bord. Det värmde mig i hjärtat.

När vi var klara med loppisen började det spöregna, så vi kastade in dom sista sakerna i Ellens bil och körde hem till mig. Vi spelade in en liten challange till er som kommer upp på min youtube-kanal inom kort. Tänker nog att jag ska spara den tills vi åker till USA så slipper jag stressa upp mig över att vloggar måste upp. Dom första dagarna vill jag helst bara ha roligt med min bror som jag äntligen från träffa efter hela 3 år. Men den videon kommer ni tycka om, fyfan vad roligt vi hade. Ellen började blöda och höll på att förlora en tå under inspelning, men det var det värt om ni frågar mig 😉

Men på tal om videos.. Tyvärr drog allting ut på tiden så hinner inte klippa iordning helg-vloggen till er. Den får helt enkelt komma upp imorgon istället. Hoppas ni inte blir för ledsna över det.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *