Skydda håret i sommar

Inlägget är i samarbete med Hårkontroll

Hej på er! Hoppas ni hade en härlig fredag. Jag och Andreas spenderade den med att fota lite (resultatet ser ni nedanför) samt storhandla mat. Vi körde ju hemleverans av mat tidigare och det resulterade i att vi blev så himla lata, för sen vi slutade med det har vi knappt haft mat i kylskåpet. Vi har ätit ute eller beställt hem hela tiden.. Det är ju inte speciellt hållbart i längden, för mat som man lagar hemma är oftast mycket nyttigare. Nej så vi firade Andreas första lediga dag på semestern med att storhandla, sexigt huh? 😉 Nej men sen myste vi framför handmaids tales och åt lite godis, så skönt att bara chilla.

Men på tal om något annat. Tar ni extra hand om ert hår nu under sommaren? Det gör jag! Håret får utså en hel del påfrestningar från både sol, vind och i mitt fall då extentions. Det är extra viktigt att ge året den näring det behöver när det utsätts får många olika faktorer som kan göra att håret blir mindre glansigt och fint. I värsta fall kan ju håret till och med börja gå av! 🙁 Så för att undvika det äter jag hårkontroll boost varje morgon som gör att håret blir starkare samt att det växer mycket mer. Jag har ju fått massa nya hårstrån och mitt hår känns nu äntligen friskt och starkt igen 🙂 Minns ni alla baby-hår jag fick? Dom har nu blivit längre och lagt sig fint på huvudet. Jag har även fått ett väldigt fint resultat på mina fransar som började växa som ogräs bara efter några veckor haha, men det tackar man ju inte nej till. Speciellt inte om man naturligt har väldigt korta fransar.

Hårkontroll boost kan du köpa >HÄR<

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *