I skrivandets stund ligger jag i sängen och är jättetrött. Det bara slog mig som en blixt! För jag har annars varit väldigt pigg och glad hela dagen.. Och jag som hade tänkt att gå ut och dricka en drink eller två med en god vän. Men så blir det inte, blir att ta det lugnt istället. Men det känns inte allt för tråkigt för idag gick Andreas på semester och det borde ju firas, även om han också är väldigt trött hehe.. Snacka om gamling-paret som inte orkar någonting. Nej men vi får se vad vi hittar på, vore ju mysigt att bara gosa ner sig på balkongen med en flaska champagne och äta lite frukt. Träffa vänner kan jag göra imorgon.

Ni såg ju den här söta toppen igår, men som jag nämnde kommer det även en kjol till. Vad tycker ni om den, ska jag behålla den eller inte? Den är ju väldigt söt och den kommer göra sig utmärkt i Capri sen när jag och mamma åker dit, men annars vet jag inte om jag kommer använda den. För den är väldigt puffig lixom. Överdelen, absolut den funkar till flera olika alternativ 🙂 Men jag är kluven, så ni får gärna hjälpa mig.

Ha en trevig fredagskväll hörrni så hörs vi imorgon igen ♥

alexandra nilsson klänning

alexandra nilsson klänning

Bilder: Amanda Parkkinen

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *