Från mobilen..

Igår blev jag och Andreas bjudna till Gröna Lund av Marcel och Beatrice. Sån himla mysig dag och vilket bra gäng vi var 🙂 Dock vart vi samtliga förvånade när vi såg hur fruktansvärt mycket folk det var på grönan. Vi alla var lite väl optimistiska och trodde att det skulle vara nästintill tomt då dagarna innan hade varit både kalla och blöta. Men icke, alla andra tänkte som oss hehe 😉 Så det blev typ 2 åk och lite spel, fast vi var där i nästan 5 timmar. Men man behöver inte åka massa för att ha kul, det är ju en härlig stämning där. Tycker om att gå runt där, äta lite mat, köpa en sockervadd och såklart ta en massa bilder med fina följare 🙂 ♥

Förut när jag var Kissie kunde jag knappt gå på Gröna lund för så många ville ta bilder. Kanske låter som jag överdriver men fråga gärna en av mina vänner så får ni det bekräftat haha.. Det blev kaos, folk skrek och trängde sig för att få fota sig med mig. Men sen lugnande det ner sig när jag valde att tona ner allting och gå vidare från Kissie. Såklart! Men efter att jag har blivit större på youtube känns det som att allt det där har kommit tillbaka, fast nu är det ännu bättre för nu får jag bara kärlek. Det är en underbar känsla att få känna sig så omtyckt, tack hörrni..

Efter några timmar på grönan åkte jag snabbt hem och bytte om, för att sen åka in mot samma plats igen nästan haha 🙂 Josefinas stod på schemat och det ligger ju precis bredvid Grönan ju, men jag ville gärna byta om för jag hade svettats så himla mycket under dagen. Det var ju fantastiskt fint väder igår, från morgon till kväll. Så vid 8-tiden på kvällen mötte jag upp Michelle, Atooni och Daniel-Paris för lite mat och vin. Jag har sagt det tidigare men jag säger det igen, deras halloumisallad är så j*vla god. Rekommenderar starkt ifall ni går dit.

Och vill ni ha ett bra skönhets-tips? Jo då ska ni kika på mina glansiga läppar på bilden längst upp till vänster, jag har Diors lipplumper på och den är så fin på läpparna. Rosa, skimmrig, inte för täckande och den ger även ett litet fint plut på läpparna. Ni hittar den >HÄR< (ingen adlink). Och ni som frågar om örhängena är dom från safira. Glasögonen har ni också frågat efter men jag minns inte vad namnet på dom är, för jag tog dom bara som hastigast i en butik efter att jag blev av med mina favoritprada-solisar.. 🙁 Men nu har jag fått tillbaka dom, en läsare köpte ett par likadana till mig. Så snällt!! ♥

Jag hittade världens sötaste topp också här om dagen på H&M 🙂 Älskar den! Det finns en matchade kjol också men jag har svårt att bestämma mig för om jag ska behålla den eller inte.. Den är väldigt puttinuttig. Ni får se bild på den imorgon så kanske ni kan hjälpa mig. Men en rolig grej, när jag skulle köpa toppen behövde jag hjälp av en av personalen för att hitta en annan storlek. Tjejen som jag frågade visade sig vara vår granne. Hon berättade att hon hade sett mig och Andreas utanför porten, sen visade hon mig en supersnygg baddräkt som hon tyckte jag skulle passa i. Jag litade blint på henne och köpte den, assnygg var den faktiskt.

Solen skiner så fint på kvällarna genom vardagsrumsfönstrerna. Jag lekte lite med ljuset. Men stirra inte rakt på den livsfarliga kvinnliga bröstvårtan! Det sägs att man kan bli blind..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *