The plans of the week..

Måndag: Youtube collab inspelning, träning och bio med Michelle.

Tisdag: Träningspass följt av lunch med Malin. Klippa videon med Angelica.

Onsdag: Morgonträning. Publicera video. Gröna lund med vänner, KUL!! Perfekt sysselsättning medan städerskan är här. På kvällen ska jag träffa Atooni och äta lite mat och dricka några drinkar (om vädret tillåter).

Torsdag: Ännu ett pass med Malin, vi ska träna något som heter Hit the zone. Brutalt jävla cirkelpass som nästan fick mig att tappa andan imorse. Men det är så kul, för det får mig att sträva efter att orka mer. Nästa gång hoppas jag att jag inte är lika slut som jag var imorse.. Trodde nästan jag skulle tuppa av där ett tag…

Fredag: Träning som vanligt. Sen har jag 2 möten.

Lördag: Eventuellt åka till Köpenhamn, får se..

Söndag: Klippa helgvloggen som vanligt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • johanna

  Det är verkligen hatkärlek till dom passen när man tar ut sig själv totalt, men det låter som en härlig träningsvecka! Och en bra vecka överlag! 🙂

 • Kristina

  Skulle vilja fråga om du har nån utbildning eller yrke?
  Vore det inte läge att tex utbilda sig till tex undersköterska,
  sjuksköterska eller förskollärare eller liknande? Du kan
  ju inte vara bloggare hela livet…

  • Carro

   Ställ dig frågan ”vad kan jag göra?” för är inte det något man bestämmer själv?
   Så länge hon tjänar och vill blogga, kan hon väll göra det?

  • alexandra

   Nej jag är inte intresserad av att bli undersköterska eller något sådant, speciellt inte med lönerna. Som influencer tjänar man ju 10 gånger mer typ. När jag inte vill jobba med detta längre kommer jag lösa det, men fint att du oroar dig. Kram

 • Carro

  Förresten är så glad att mina två favorit bloggare spelat in en video tillsammans!😍

 • Börje Börman

  När man står i begrepp att börja träna inför årets idevistelse bör man kontrollera att träningsprogrammet innehåller intensiva sovpass.

 • Isabelle

  Hur mkt betalar ni för städningen? 🙂 Städar helst sj men d kunde juh va skönt nån gång ibland åh när d är storstädning osv 👌 haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *