Då har jag och Angelica spelat in våra videos, gud så roligt vi hade! Jag är supernöjd med både, men tror ändå videon vi spelade in till hennes kanal blir snäppet bättre. Men jag tror ni kommer gilla båda, dom har helt olika ämnen så det beror väl lite på vad man är sugen på när man tittar på dom 🙂 Men nu när vi är klara med att filma ska jag chilla lite innan jag åker och möter upp Michelle för lite biomys 🙂 Vi ska se nya spider man filmen tänkte vi. Var ett tag sedan vi hängde nu. Hade egentligen tänkt träna men ibland får man prioritera vänner, träna ska jag göra imorgon ändå så det får vänta en dag helt enkelt.

Såhär har jag sett ut dom senaste veckorna iaf, mycket vitt, beige och svart haha. Men dom är mina favoritfärger just nu.. Vilken är din favorit? 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *