Festival vs landet

Hej och go måndag! Har ni haft en bra helg? Min har varit fantastisk men ack så kort.. 🙁 Varför ska helger envisas med att vara så fruktansvärt korta, speciellt när man har kul och befinner sig på landet? Blir lika förvånad varje söndag när det är dags att packa ihop väskan och åka hem.. Jag hade gärna stannat på Granön lite längre, men så tänker jag nog för vi endast är där 2-3 dagar max hehe.. För hur skönt jag än tycker det är så vet jag att jag är en extremt rastlös själ som alltid behöver göra något. Men hur som helst, helgen har varit lika magisk som den brukar vara när vi befinner oss på Granön 🙂

Jag skulle ju egentligen ha varit i Båstad och festas loss på en festival men jag fick lite ångest över att åka när jag tänkte på att jag inte kunde komma hem hur som helst och att jag skulle vara runt massa fulla människor hela tiden. Det har alltid varit något jag tycker är jobbigt, för när jag var yngre och tyckte om att festa så utsatte jag mig väldigt mycket för elaka och otrevliga fulla människor. Då brydde jag mig inte, för jag var mitt uppe i att vara ”kissie” men idag känns det inte lika lustigt. Även om folk idag är jättesnälla och trevliga! Det ligger alltid en oro längst in i magen som bubblar, jag är så rädd för att utsätta mig för något jag inte skulle må bra av. Så det + att jag var sjuk när jag vaknade upp i fredags gjorde att jag valde att inte åka. Men jag ångrar mig inte alls, blir inte ens lite sugen när jag ser alla instagram storys. Vilket är såååå skönt 🙂 Istället hade jag en fantastisk helg med familjen. Vi har badat, solat, åkt till Skärså och bara myst. Det är ungefär det vi brukar göra, ta det väldigt lugnt och göra det vi får lust för att göra.

Ps. Headern ska fixas, vet att den ser lite knasig ut i telefonen!

Favoriterna!

Alltid glad, nästan 😉

Hittade mina böcker på stranden, höhö…

Granön.

Finns så mycket smultron på Granön, och även blåbär.

Sandiga hundar. Ena lite mindre nöjd då hon fick i ögonen haha..

Vackra mamma i vackra Skärså. Här ska vi skaffa landställe någon gång!

Typ världens sötaste hus!

Vi övade på hoppbilder. Andreas är ju grym på det!

Åt strömming med bär och potatis, sååå gott!

Blev lite häng på stranden också.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (48)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *