Inge Båstad för mig

Hej! Idag har vi ju fredag och jag skulle egentligen vara på väg mot Båstad för summer on festivalen, jag har varit på den 2 år i rad nu. Har haft fruktansvärt kul när jag har varit där, men idag när jag vaknade upp kände jag bara nej. Min kropp kommer inte palla det. Så min helg kommer nu vara betydligt lugnare än planerat 😉 Men det gör mig ingenting, speciellt inte nu när det regnar så fruktansvärt. Men det hade varit trevligt om det skulle spricka upp lite, vi tänkte åka till Gävle och mysa lite där uppe. Hade ju gärna satt på mig bikinin och lagt mig på stranden och lyssnat på musik i lugn och ro, men det är ju superkallt ute. Blir inte förvånad om det snöar där uppe haha!! Hörde någonstans att det faktiskt haglar i vissa delar av landet. Galet!

Men innan vi kilar iväg ska vi äta sushi och dumplings, mums! Sen ska vi den göra ett stop på någon media markt och lämna tillbaka mitt fotostativ som jag köpte för bara 2-3 veckor sen. Den gick sönder på en gång typ! Snopet. Sen ska vi också storhandla, det är ju både frukost, middag och snacks för minst 6 pers som behövs.. Tänk om vi inte haft bil, då hade ju detta varit omöjligt typ. Älskar friheten som kommer med att ha bil och körkort.. Och tänk hur länge jag har haft körkort nu, tror jag tog det när jag var runt 20.. Så glad jag gjorde det! Med alla år i nacken är jag dessutom en grym förare 😉 Fort men säkert kommer man fram!

Här är några bilder från när vädret var betydligt finare..

alexandra nilsson kaffe

alexandra nilsson svart klänning

Bilder: Amanda Parkkinen

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *