Sommarlista 2019

Vad ska du göra på din semester?
Semester och semester.. Ja den finns ju inte riktigt i min värld då jag jobbar konstant. Men jag ska göra roliga saker ändå! 🙂 Bland annat åka till landstället i Gävle, åka båt, besöka Bollnäs för att spela brännboll bland annat, gå på någon festival och dricka vin på uteserveringar.

Ska du åka någonstans?
Ja, USA, Capri med mamma och Kina (fast det är i September om det räknas som sommar?). Sen åka runt lite i Sverige också, det är ju så förbaskat fint hemma under sommaren så det är ju nästan dumt att man åker iväg.

Vad vill du verkligen hinna med?
Fota våra lägenheter till försäljning och börja titta på fler hus. Vill också läsa minst 2 böcker och försöka koppla av genom att inte använda telefonen hela tiden. Men vill ju också fortsätta hinna med 2 videos i veckan.

Vad tror du egentligen att du kommer göra?
Kommer absolut inte läsa böcker och jag kommer säkert sitta fastklistrad vid luren så förbannat.

Vad ser du mest fram emot?
USA-resan och träffa min bror som jag ej sett på 2 år! WIIE 🙂

Vad kommer du INTE göra?
Åka till Gotland under vecka 29, den tiden har passerat. KÄNNS SÅ HIMLA SKÖNT!

Vad kan gå fel?
Ja vad kan gå fel.. Egentligen ingenting, men om man ska tänka det värsta så kanske att vi inte får komma in i USA, Andreas hundvakt drar sig ut ur sista sekunden och jag får solsting.

Vem kommer du vara mest med?
Andreas såklart, Michelle, Atooni, Issa, mamma, syster..

Vad kommer du lägga mest pengar på?
Märkesgrejer, resor, mat och dryck.

Vad kommer du köpa inför semestern?
Behöver ingenting inför förutom solkräm, men har sneglat på en beige chanelväska som jag känner att jag ”behöver” innan Capri hehe 😉

Kommer du bli brun?
Haha nej, den tanken har jag gett upp. Tack och lov för brun-utan-sol!

Vad vill du säga till ditt semester-jag?
Alexandra, försök att njuta nu för i helvete och kika inte i luren så förbaskat mycket!!

Vad kommer du äta?
Vattenmelon med feta och mynta. Sallader och glass. Sen allt är emellan 😉 Men jag är helt besatt av vattenmelon på somrarna. Jag kan faktiskt endast äta det för jag blir så mätt av det. Men det är ju inte bra det heller hehe…

Vad kommer du dricka?
Champagne, vin och cola zero. Kanske lite vatten ibland också.

Vad kommer göra den här semestern extra bra?
Att jag och Andreas vet att vi snart kommer flytta till en bostad vi äger gemensamt och får fortsätta leva våra liv med varandra 🙂 Sen är det ju extra kul med resan till USA för vi är borta ganska länge och vi kommer troligtvis få upptäcka en massa tillsammans, älskar ju att få resa och vara med min älskling.

Vad kommer du ha på dig?
Slappa klänningar, cykelbyxor och bikinis i mängder.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *