En lemonad tack!

Hej på er! Har ni lyckats hålla er torra under dagen..? Det har jag då jag har spenderat dagen inne på NK med mamma och syster, så mysigt. Det blev faktiskt lite shopping för mig dessutom, en parfym från Byredo samt en klänning från Stylein som hade 50 % rabatt. Och jag som hade haft mina ögon på just den klänningen sen tidigare, vilket kap! Kändes nästan som att jag sparade pengar på det köpet 😉 Sen utöver det blev det även lite lunch och fika. Då satt jag och mamma och planerade en ny resa till Capri i början av September. Vi åkte ju dit förra året då hon fick det i födelsedagspresent av mig, men vi hade det så trevligt så vi vill köra round 2! Då blir den nya klänningen som jag köpte idag perfekt, den är gul och lyxig. Precis som Capri, typ!

Såhär fint väder som det är på bilderna är det ju inte idag, dessa är tagna igår som ni säkert förstår. Men det kanske syns att det blåste ordentligt? Det var ju nästan storm där ett tag! Men det hindrade inte mig och fotograf-Malin från att beställa en varsin härlig uppfriskande lemonad på en nyöppnad uteservering mitt inne i stan. För även om det blåste mycket så var det väldigt varmt. Då kände jag  även att min söta jumpsuit som jag hade på mig satt perfekt, inte för varm men inte för kall heller. Sådär lagomt påklädd. Gillar att man kan matcha den både med sneakers och klackar, beror helt på vart man ska någonstans. Jag gillar inte i normala fall jumpsuits men denna funkar väldigt bra 🙂 Känner mig snygg i den.

Men nu är det dags för middag och bio med vänner på MOS, vi hörs lite senare!

Bilder: Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)
 • j

  Hej! Jag vill bara skriva min synvinkel på abort, inget påhopp mot någon men ville ändå skriva av mig eftersom det har skrivits om det här.

  Vissa skyddar sig andra kanske tänker i den stunden ”äh, skit samma” och gör det. Plötsligt står man med ett test och det är positivt. Man har ett växande liv i sig, i v. 6 börjar hjärtat slå, armar bildas, inre organen bildas. REDAN då har man ett liv inom sig som man själv har gjort.
  När jag tänker på allt med jämlikhet idag, varför får då människor ta bort det lilla oskyldiga livet som två människor har befruktat tillsammans om alla andra ska få själv bestämma hur man ska leva. Jag vet att det är svårt att förstå att det är ett liv där inne, kanske för att man inte känner av eller inte kan se det liv som faktiskt finns där. Hans kropp, hennes kropp och alla andras kropp, men hur är det med den lilla kroppen som ännu inte hunnit komma ut i världen?
  Jag kan heller inte förstå hur man vill att aborten ska få göras i ännu senare veckor.. Det gör så ont att människor faktiskt vill få så. Det är på ett väldigt hemskt sätt dom gör abort i sena veckor. Enligt mig borde man prata om att skydda sig säkert istället för att sträva efter abort i sena veckor. Har man sex så behöver man ta ansvar, för har man skyddat sig säkert så blir man inte gravid, vad folk än säger så är det så. Dock tycker jag att våldtäkt, incest osv är en annan sak. Men vuxna människor som båda har samtycke till sex behöver faktiskt ta sitt ansvar.
  Vill som sagt inget illa med denna kommentar åt någon, var och en med sitt, men ville skriva ändå. Kanske en tankeställare åt någon.

  • N

   Enda tankeställaren jag fick var hur naiv du framstår.
   Även med skydd kan saker hända. Även med planer kan saker hända. Ingen strävar efter att få göra abort. Abort är en sista utväg.

 • Soffi

  Hej! Har du testat något smink från Caia? Om du har testat, är du nöjd?

 • johanna

  Hoppas du visar bild på klänningen! 🙂

 • Ewa

  Hej
  Du köpte en så fin klänning fr chiquelle. I o för sig så är du skitsnygg i allar👍 En i trikå med knappar. Beige. Vilken storlek köpte du? Jag tror jag behöver L men det finns inte😢

 • Matilda

  Hej!
  Var kommer den supersnygga jumpsuitsen ifrån? 😍

 • Lova

  Hej, vart har du fått tag i jumpsuiten någonstans?
  Den är så fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *