Inlägget är i samarbete med hårkontroll

Som ni vet är jag ju ambassadör för hårkontroll och har ätit hårkontroll boost >LÄNK< i flera veckor nu. Det hjälper mitt hår att bli starkare och längre. Jag hade problem förut med att det ständigt gick av, nu har jag mer kraft i håret så det orkar hålla sig starkt så det kan växa och bli fint. Det funkar även jättebra nu under tiden jag har hårförlängning. Det är egentligen bara bra för håret behöver extra kraft för att orka hålla upp den extra vikten som adderas på hårstråna.

Men sen är det ju så att håret tar lite extra stryk nu under sommaren när solen är så stark. Men då har jag några bra tips som ni kan använda er av för att hålla håret snyggt och friskt. Mitt bästa tips för en quiz fix är helt klart olja/ shine spray. Då ser håret glansigt och friskt ut! Men jag är noga med alla steg, jag gillar inte att slarva med min hårrutin. Så

  1. Ha håret i fläta när du är på stranden och badar. Snyggt och praktiskt!
  2. Investera i en snygg solhatt, det skyddar både håret och ansiktet.
  3. Försöka att inte tvätta håret så ofta,
  4. Använd hårinpackning ofta, hårkontrolls är superbra!  >LÄNK<
  5. Eat your pills! 😉
  6. Använd mycket oljor, det ger håret ett friskt intryck.
  7. Drick vatten! Tråkigaste tipset men det mest effektiv och billiga 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *