Första Juli

Måndag: Fota med Malin (hon är tillbaka i Stockholm en snabbis så vi passar på), sen direkt efter det har jag ett barre-pass inbokat med en annan Malin 😉 Sen ska jag fakturera och jobba en massa på datorn. Kanske blir en joggingrunda också om jag orkar.

Tisdag: Träna på morgonen. Sen är det filma och redigera video till onsdagen. På kvällen när det middag och bio med 2 andra par, mysigt!

Onsdag: Morgonmöte med gänget bakom Care of Alexandra Nilsson, vi ska diskutera nästa produktsläpp, spännande! Blir ett träningspass här också, lika bra att preppa inför helgen som kommer..

Torsdag: Eventuellt yoga på morgonen med Malin. Är inte supertaggad på den ”träningsformen” för det känns inte som träning haha.. Sen på eftermiddagen ska jag se till att boka in en spraytan så jag är brun inför helgens bravader.

Fredag: Så åker väl tidigt till Båstad för jag ska spendera helgen på Summer on! Har inte bokat biljetter än så får väl göra det nu så dom inte tar slut. Då blir det svårt haha..

Lördag: Ja summer on i Båstad hela dagen.

Söndag: Åker hem igen, redigerar video på vägen hem som vanligt.

Bild: Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *