Grill och 4-hjuling

Igåreftermiddag åkte vi över till Ellinor och Jimmy för att hänga och mysa med dom. Dom har ju byggt ett nytt hus och vi båda var så taggade på att få se det. Speciellt nu när vi är ute på bostadsjakt och letar runt efter vårt drömboende för fullt. Huset var ju såklart helt fantastiskt även om allting inte var 100 % klart, men det tar ju tid att bygga hus. Vi skulle aldrig ha tålamodet för en sån sak, vi är inte händiga nog. Jag har dessutom noll tålamod så jag skulle väl hinna gå i taket innan ritningarna ens skulle vara färdiga, haha!! Nej så vi kommer köpa något som är helt färdigrenoverat och klart för inflyt direkt, vi orkar väl max lägga om något golv eller sådär man inte mer än så.. Men vi är realistiska och försöker anpassa oss efter våra personligheter, tror det blir bäst så.

Men hur som helst, vi grillade lite god mat, drack vin och hade det superhäligt. Sen när vi var klara med maten ville dom visa oss området så vi hoppade på en fyrhjuling och åkte runt. Superkul var det och området är jättefint, fanns många fina stora hus att titta på och dregla efter, hehe.. Älskar dessutom att dom bor så nära vattnet, det är ju så härligt under sommaren. Andreas vart ju såklart helt såld på området, men jag tycker tyvärr inte det kändes som rätt plats för oss då det var en bit ut från stan. Vill ju helst bo närmare så jag slipper åka så långt när jag ska på events och möten, och det är ju oftast i stan. Men jag är väldigt nöjd och bekväm med att ha vänner som bor där så jag kan hälsa på dom 😉

Idag tänkte vi åka någonstans och bada, det är ju så fint väder!! Det blir dock ingen strand för hundarna får inte följa med idag ändå. Zacco är ju kastrerad och får inte doppa sig, så det blir nästan elakt att ta med dom när dom inte får njuta av vattnet. Eller jo, Chloé hade ju såklart fått göra det men Zacco blir ju avis såklart då. Så vi tänkte kika efter någon härlig roof top bar med pool 😉

Preppar maten.

Fick mysa lite med Aroon.

Deras hund Frank är helt besatt av Chloé, tyvärr är hon inte lika intresserad.

Dags för mat, så gott!

Andreas fick köra fyrhjulingen.

Vi satt i en vagn bakom haha, lite läskigt med kul. 

Ute på bryggan, såååå fint!!

Här var klockan typ halv 10 på kvällen och solen sken väldigt starkt.

Sen myste vi på verandan.

Sötnosen!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *