Event och jobbmiddag

Hej svejs! Gud så skönt med lite regn idag, då känner jag ingen stress över att behöva vara ute och njuta av allt sommaren har att erbjuda. Det låter lite konstigt kanske men jag blir faktiskt nästan lite stressad under sommaren när det är så fint väder hela tiden. Då ”måste” man vara ute och göra roliga saker, för alla andra gör ju det. Men nu när det regnar känns det inte alls konstigt att stanna inomhus och bara jobba. Så jag njuter för fulla muggar av vädret på Andreas kontor där han jobbar. Vi har en städerska hemma just nu så jag kände att jag behövde lämna henne ifred och då var det ju perfekt att jag kunde åka hit idag. För det som står på mitt schema är att blogga, svara på en massa mail samt klippa vlogg. Det kan jag göra vart som helst men ibland är det skönt att få sitta på ett kontor så man kommer i arbetar-mode.

Igårkväll blev jag bjuden på ett event som jag nästan höll på att missa, men som tur var smsade Atooni och påminde mig. Det var han som höll i eventet tillsammans med ett glasögonmärke (ai eyewear) som han jobbar för. Så jag stack dit vid 17-tiden och minglade tills klockan blev 19 för då hade jag lägligt nog min middag med den där kunden på samma ställe! Nästan så att jag hade planerat att detta på förväg men det hade jag inte, det råkade bara bli så 😉 Men det var verkligen så smidigt, behövde bara gå från ena hörnan där eventet var på och sätta mig vid ett annat bord lite längre bort så vi inte blev störda av musiken. Så där satt vi i ca 2 timmar till och pratade om allt möjligt, mest jobb såklart men även om lite annat. Så vid 9-tiden körde jag hem kunden till sitt hotell och sen raka vägen hem för att sova så jag kunde gå upp tidigt idag och träna. Vilket jag gjorde också, kändes så skönt! Nu har jag betat av 3 pass den här veckan och den känslan är obeskrivligt skön. Känner mig verkligen tillfredsställd med mig själv.

Så nu ska jag jobba en liten stund till, tills jag behöver åka till min gamla lägenhet där jag ska möta upp en mäklare som ska värdera den. Spännande att se om den har ökat eller gått ner i värde. När jag värderade den senast (typ 3 år sen när jag gjorde slut med C) då hade den ökat med nästan en halv miljon. Men jag tror tyvärr inte att det ser likadant ut idag.. Men man kan alltid hoppas 🙂 Sen har jag gjort en ordentlig aktieutdelning till mig själv så jag kan ha råd med en riktig fet våning, så kul himla roligt med ett nytt kapitel i våra liv!!

alexandra kissie nilsson event

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)
 • Mrs O

  Får man säga att dem där skorna är big no no för dig? De passar dig inte.

  Och nääär ska du vara med i sommar P1? Hoppas nästa sommar.

  • alexandra

   Nej det får du inte ÄLSKAR DOM! 😉
   Ja det vore ju jättekul, har ju en ”rolig” och lång story.. Ja vi får se när dom frågar, kram!

   • Mrs O

    haha förlåt .

    Måste säga att du blivit en sån fin människa. Träffades en gång när du & Amir skulle ordna den där festen. Efter den gången hörde du sen aldrig av dig. Fast jag ska erkänna jag var kanske inte så över entusiastisk heller då. Jag hade också blogg då och hette unikao…. började bli stor men la ner den då skolan startade en alldeles egen blogg om mig. Haha spelade också en dum blondin från Stureplan.

 • Emilia

  Måste bara säga att det är så roligt att få följa ditt liv både här och på Youtube, du verkar vara en sån härlig människa! Hoppas ni hittar ett riktigt drömboende 😊

 • Liv

  Hej! Vad roligt med nytt place snart! Men aktieutdelning… det är ju hutlöst hög skatt när man tar ut en större summa till sig själv… jag ligger på en utdelning så jag bara behöver skatta 20 %. 58 % känns inte alls bra, som jag råkar ut för annars. Vill du så får du gärna berätta hur du/revisorn gör 🙂 kram

  • alexandra

   Jag kommer också ”bara” skatta 20 % 🙂 Ligger inom en rimlig gräns. Alla bolag har olika möjligheter till utdelning, mitt bolag klarar av att ge ut en stor utdelning. Detta räknas ut baserat på vad du har tagit ut i lön, kostnader, omsättning osv. Så den är ingen enkel kalkyl som man kan kopiera av någon annan då vi alla har olika förutsättningar. Kram!

 • Anna

  Vart är cykelbyxorna ifrån?☺️☺️

 • D I A N A

  Jag håller med dig helt om sommaren, alltså man längtar ju hela tiden men när sommaren väl kommer så blir jag så stressad över att pressa så mycket jag kan och vara utomhus varje sekund. Jisses vad knäpp man är, haha.

  Grymt bra jobba fina! Tre pass på en vecka är goals när man har så mycket som du har, bra gjort, du ska vara stolt. <3

  Håller tummarna för att du ska få en RIKTIGT bra värdering av din bostad så att ni kan köpa er värsta superdrömhuset. 😀 Eller lägenhet, det du vill ha helt enkelt. Ser sååå fram emot nästa kapitel i ditt liv. 🙂
  KRAM

 • Elisabeth

  Du behöver inte berätta om din ekonomi, du är fin i vilket fałl som 👍

 • scr888 malaysia apk

  It’s a good exercise and a great solution for your the
  time. Yes, you have unknowingly given others control of you if you’re a approval hunter.
  Be incorrect man within the wrong put in. http://www2b.abc.net.au/eaf/view/mailtoquery.aspx?template=default&url=http://918.credit/downloads/78-download-918kiss-for-android-and-iphones

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *