Midsommar

Så nu ska jag visa er hur det såg ut på midsommar, tyvärr blir det endast mobilbilder men det beror ju på att jag lyckades glömma min laddare i Ystad. Så ha lite förståelse för det, för jag blev först SUPERSTRESSAD för jag kunde inte avsluta vloggen till er. Jag hatar göra något halvdant och jag känner att  jag verkligen behöver . Men tillslut valde jag att släppa det och gjorde det bästa av situationen. Dvs njuta av stunden och ta några få bilder med telefonen.

Ja men för er som har kikat på gårdagens video såg att vi stötte på lite problem på vägen ut mot landstället. Min bonus-pappa fick plötsligt åka tillbaka in på sjukhus och behövde därför vända om mot Stockholm när vi redan hade kommit halvvägs till Gävle. Men det löste sig ganska bra ändå, för vi mötte upp dom vid en parkering i Uppsala, tog över hundarna, matkassarna och Leonora och åkte vidare mot landstället. Mamma och bonus-pappa kom efter att dom var klara på sjukhuset. Allting hade gått bra, det var ”bara” en kanyl som hade börjat spöka och dom fick ta ut den.

På Granön hade dom anordnat både midsommar-stång, sång, gitarr, och fiskdamm till alla barn. Väldigt trevligt och lyckat 🙂 Leonora var dock inte alls intresserad av att dansa, så vi tittade på istället och hejade på dom andra. Jag försökte ju tvinga upp henne, men då skulle Andreas gå in och leka farbror snäll och sa att man inte behöver om man inte vill. Nej det må stämma, men är man en EXTREMT rastlös 10 åring så kan det vara bra att bli av med lite energi, även om det är genom att dansa små grodorna runt en midsommarstång haha.. Men jag gav upp och funderade istället på hur vi skulle vara som föräldrar.. Skulle vi vilja uppfostra dom helt olika och skiljas efter ett år pga våra olikheter, eller hade vi blivit mer synkande? Vem vet..  Men fiskdammen var en hit iaf!

Förutom att jag var en extremt jobbig storasyster som försökte tvinga upp Leonora på dans så försökte jag även förklara till henne vad stången symboliserade. Men hon trodde mig inte! Men det är ju så, midsommarstången är en symbol för penisen och befruktning. Jag hade ju hoppats på en midsommar-vagina men kanske nästa år.. Eller om jag får ta tag i saken och göra en egen!

alexandra nilsson familj

Men titta vad jag hittade här! En bild tagen med kameran precis innan den dog 🙂 Klänningen som Leonora har på sig var min när jag var liten. Vi skrattar alltid när vi pratar om den för jag HATADE den så mycket när jag var liten haha.. Mamma tvingade mig att ha på mig den en skolavslutning och jag var så olycklig för jag tyckte det var för gullig. Jag ville ju vara snygg, gärna sexig! Inte söt.. Men mamma gav sig inte och jag kände mig skitful. Men tänkt vad löjligt, den är ju jättefin och den gör sig så bra på lillbusan. Jag kommer ta tilllbaka den sen när hon är för stor för den och ge till eventuell framtida dotter. Man vet ju aldrig..

Även denna lyckades vi fota lite snabbt.

Wow.. Det är ju så vackert på Granön. Tänk vilken tur jag har som får åka dit 🙂 Hade ju inte varit möjligt om det inte vore för familjen. Vi är inte riktigt i position att köpa ett landställe då vi precis har bestämt oss för att flytta till nytt permanent boende, så detta är ju perfekt upplägg. Att ha möjlighet att kunna låna deras ställe ibland när vi känner att Stockholm blir för mycket. Nu har vi aldrig varit där utan resten av familjen, men vi får ju åka dit såklart själva om vi skulle vilja. Men jag gillar när det är folk runt omkring. Tycker om att höra mamma prata om någon klänning hon hittade på Lindex. Tycker även om att veta att Lennart och Andreas är på väg ut till bryggan för att fiska lite medan jag och Leonora spelar något kortspel. Älskar höra röster runt mig, att veta att jag har folk nära mig. Att bara vara med familjen är mysigt.

Dagen efter midsommar var det fint väder, då ville vi ut med båten. Passa på lixom! 🙂

Invigde min nya strandklänning som jag tycker är så fin.

Andreas älskar detta!

Jag älskar dom små söta husen som finns överallt på skärgården. Ju mindre dom är, desto bättre!

Innan det var dags för middag gick vi ner till en liten strand och satt där medan hundarna fick plaska i vattnet. Både deras hund Allixa och Chloé älskar att jaga sten, så det sysselsatte sig dom med. Det var inte jättevarmt på eftermiddagen, så efter att jag hade tagit det här fotot satt jag på mig Andreas tröja och myste i den resten av kvällen. Då blev det förutom middag kortspel, vin och godsaker som vi smaskade på tills vi blev så trötta så vi somnade. Sån perfekt dag!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *