Ystad Saltsjöbad del 2

⊃Innehåller reklam för Ystad Saltsjöbad. 

Ja jag antar detta också måste reklam-markeras, även om det är vilseledande för detta lägger jag upp frivilligt då jag har massa bilder kvar + detta är inte med i någon överenskommelse. Men AJA! Här är iaf några fler bilder från vårt härliga besök på hotellet. Det kommer snart komma upp en vlogg från vistelsen men jag måste först åka till en kamerabutik och köpa en ny kamera hehe.. Lyckades glömma laddare + batteri på hotellet, men sen är också min befintliga kamera trasig. Ni kunde se i den förra vloggen >länk< att jag lyckades tappa den i marken och fick en fin spricka. SKOJ! 🙁 Men den här gången ser jag till att skaffa en bättre försäkring. Anledningen till varför jag inte har haft mer än en hemmaförsäkring är för att alla butikers suger typ. Går en kamera sönder ska den in på granskning i x antal veckor, sen ska dom bestämma om jag får en ny eller lagas. Oftast ska den lagas och det tar 8-10 veckor. Jag kan inte vara utan en kamera så länge ju då jag måste leverera bloggar 2 gånger i veckan och blogg 7 gångar i veckan, minst! Ja, ni hör ju mitt dilemma.

Jag kommer också publicera bilder från midsommar, men tog faktiskt inte så många bilder. Det beror såklart delvis på att jag inte hade något batteri i kameran, men också så kände jag att det kunde vara skönt att få ta det lite lugnt och fokusera på familjen. Den här helgen har varit en av dom bästa på länge faktiskt. Jag vart till och med lite ledsen när jag skulle åka hem igen imorse från landstället. Hade önskat vi hade kunnat stanna minst en dag till, och bara vara, åka båt, äta sill och potatis.. Ja även spela spel mot lillasyrran som hela tiden vinner! Allt det där älskar jag 🙂 Men det är en tröst att veta att vi komme få göra om det flera gånger i sommar, för sommaren har ju faktiskt bara börjat..

Mysiga platser att bara ta det lugnt på..

Inomhuspoolen, dock använde vi aldrig den för det var så fint väder utomhus.

Så fina blommor, hade jag haft ett landställe hade jag velat haft en sån här bukett.

Andreas har så fina ögon, behövde ta en bild av dom. Älskar även hans små linjer vid ögonen, dom visar hur mycket han ler med sina ögon.

Älskade poolområdet! Och min hatt 🙂

Det blev en och annan drink i solen 🙂

Älskade dom här stora mysiga sängarna som man kunde chilla i.

Här var vi på hotell villa strandvägen som låg precis bredvid hotell Ystad Saltsjöbadet. Så trevligt och mysigt ställe. Vi åt 5 rätters och hade det så bra. Det är helt 2 olika hotell men jag tycker att man borde besöka båda om man kan!

Dom har endast 7 rum, så vi var så glada att vi fick ett rum när vi kom en dag för tidigt i torsdags haha!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *