Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)
 • Alexandra

  Bytt till ett ordentligt piercingsmycke…. då jag typ sorry tar förgivet att den var gjord med pistol.🙈 om du redan har ett ordentligt piercing smycke fixa no pull plateds sett på fram och back tvätt dagligen minsg en gång gärna föer med saltvatten lösning. Brukar lösa problem som detta på iaf 2 veckor.

 • Emilia

  Synd att ingen har talat om för dig att det är dumt att ta hål med pistol.. Du verkade tycka att det var en skitsak som du inte brydde dig om när jag nämnde infektioner förra gången, så hoppas du inte lider nu då. Förhoppningsvis kanske du lär dig något av det iallafall. Jag skulle råda dig att ta ur örhänget och låta det läka ihop, och sedan gå till en utbildad piercare och göra om. Tvätta med koksalt två gånger om dagen. Blir det värre så kontakta hälsocentral.

 • D I A N A

  Men åh vad fint det såg ut därborta!
  Jag vill så gärna åka, men får se när jag hinner.
  Jädrans vad ont det där gör, jag hade ett likadant hål för många många år sedan och fick infektion, jäädrans vad ont det gör. Det är så känsligt ställe också. Kunde inte ens sova. Jag fick ta ut den och så växten den igen på två dagar. Usch aldrig mer, hoppas dock att det går bra för dig, att den klarar sig.

 • Hedvig

  Rekomenderar Tea Tree oil! Hjälper jättebra när man får en infektion i piercingar.

 • Lina

  Är den infekterad får du feber och behöver penicillin. Spraya med koksaltlösning, inget annat. Pilla inte med whipes. Smycket du har i är värdelöst, ser du ingenting utav staven så gå genast till en piervingstudio och få smycket bytt till ett som ska sitta i piercingar, dvs inte ett du får när du piercas med pistol. Har du dessutom piercat dig med pistol så rekommenderar jag dig att testa dig för hepatit då även ”engångspistoler” bär på blodsmitta.

  • alexandra

   Men guuuud 🙁

   • Emilia

    Men Alexandra, både jag och några andra påpekade förra gången hur otroligt dumt det är att ta hål med pistol. Du visste om det. Pistolerna är inte sterila, och dom krossar vävnaden i örat vilket inte är bra. Det är värt att lägga 500kr och gå till någon som kan, så slipper du infektioner. Tvätta med koksalt i några dagar, blir det inte bättre så gå till en läkare.

  • Kina

   Herregud vilken okunskap. Nej, bara för att ett sår är infekterat så får du inte feber. Får man feber har infektionen spridit sig till resten av kroppen o du riskerar att drabbas av sepsis. Men såret kan visst vara infekterat utan att man får feber. Sen att gå o testa sig för hepatit bara för att man gjort hål i örat med en engångspistol är ju ren bull. De pistoler jag sett är det själva smycket som skjuts genom örat, och om det är något som får blod på sig så är det själva smycket. Det sprutar ju knappast blod. Och smycket går ju den piercade personen hem med sen. Var skulle blodsmittan som kan föras vidare till andra sitta menar du??? Jag jobbar som sjuksyrra, skulle bli ännu mer kaos inom sjukvården om folk som blivit piercade helt plötsligt börjar söka vård efter att ha börjat nojja om blodsmitta i pistolerna…. snacka om dramatisk… sen krävs det lite mer än en torkad gammal blodfläck för att man ska drabbas av hepatit. Hep A smittar tex via saliv, enligt ditt resonemang ska man söka vård direkt efter att man råkat dricka ur samma glas/flaska som nån annan….

 • Anna

  Vart är din kavaj från? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *