Ystad saltsjöbad

Inlägget är i samarbete med Ystad Saltsjöbad 

Hej! Hoppas ni har haft en fantastisk midsommar, hur ni än har spenderat den. Med vänner och familj eller i lugn och ro framför en serie. Eller om man har jobbat! Midsommar är bara en dag och det är inte världens undergång om man inte har firat det ”som alla andra” 🙂 Kom ihåg det. Jag firade midsommar ute med familjen i Gävle, även om det inte blev riktigt som planerat. Det blev nämligen ett sjukhus besök mitt i allting, men vi avslutade det riktigt bra med allt från sill, potatis, dryck och annat gott. Men mer om det senare..

Vi har ju spenderat ett fantastiskt dygn på Ystad Saltsjöbad. Wow vilket ställe alltså! Jag har sett många andra åka dit och har alltid varit lite småsugen, men nu tog vi äntligen tag i det. Det är helt klart lika fint som det är på alla bilder som man ser folk lägga ut 🙂 Det finns flera pooler, spa-avdelning, relax-avdelningar, restauranger, bar samt bara några få meter ner till stranden och bryggan. Vi hade ju dessutom hela stranden som utsikt från vårt rum och balkong. Det var som en liten saga att få bo där 🙂 Vi hade bokat in oss på sviten och det rummet var så himla fint. Vill gärna komma tillbaka dit, ville ju knappt åka därifrån haha…

Första dagen var det knappt något folk vid poolen, så skönt!

Fanns fina strandväskor att köpa, vi köpte en och tog med hem. Hatten kommer från H&M

Ser ni vilken härlig väska? Stor och den rymmer allt 🙂

Min snygga man ♥

Älskar solhatt på sommaren!

Detta är relax-rummet, perfekt när det kom en liten regnskur. Då låg vi här och tog det lugnt. 

Så vackert nere vid vattnet..

Andreas hoppade såklart ner i vattnet, jag tittade snällt på 😉

Vi blev överraskade med cava och godis på rummet.

Mys på balkongen innan middag

Middagen var ju såklart helt magiskt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *