Expressen tv

Hej på er! Vi har det så himla bra i Ystad, nästan så man inte vill åka hem 😉 Men jag kommer berätta mer om vistelsen imorgon. Idag vill jag bara njuta! Sen tycker jag faktiskt om jag får säga det själv att jag har bloggat riktigt bra på senaste. Har tagit fler bilder än vanligt, lagt ner lite extra energi på att få dom bra och till och med fått upp 2 inlägg vissa dagar. Hoppas ni tycker det är roligt. Jag tycker det är väldigt kul att ni kommentarer mer, sånt gör mig väldigt motiverad. Men som sagt, idag ska jag ta det lugnt och bara njuta av sista dagen här. Vi har en 5 rätters middag som väntar oss om bara 15 minuter, så jag måste sätta på mig någonting annat än bikinin som jag har på mig just nu medan jag bloggar 😉

Här om dagen blev jag intervjuad av Expressen tv. Jag säger kanske nej till 80 % av alla förfrågningar då jag anser att jag kan berätta min egna story bäst på mina egna kanaler. Där jag dessutom oftast når ut till fler människor. Men jag tyckte att denna intervju-idé verkade mysig så jag tackade ja. Jag tyckte det var en härlig intervju som handlade om det jag vill helst prata om, nämligen feminism. Jag tycker att det är ett sånt pass viktigt ämne så jag är redo att tjata om det såfort jag får chansen. Det är för att jag vill så många som möjligt att inse hur viktigt det är, för utan feminismen hade tex jag aldrig kunnat göra det jag gör idag. Jag hade ju blivit cencurerad för länge sen..

alexandra kissie nilsson outfit

Bilder: Xerxes Grönlund

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)
 • Steffi

  Jag håller verkligen med om att du har bloggat riktigt bra (fast det gör du alltid). Alltid otroligt bra skrivna inlägg, fantastiska bilder och en utstrålning som lyser igenom. Både din blogg och dina vloggar håller verkligen högsta kvalitet!

 • Elisabeth

  Håller med om att du verkligen poppat upp på bloggen senaste!👍 Första klass bilder och inlägg!Ser verkligen ut som att du strålar, med så vackert hår och fina kläder!🤩 Älskar att läsa din blogg! Kramar. Ha d bäst!💖

 • D i a n a

  Håller med de andra om att du är första klass fina du. Du är onfire nuförtiden men det tycker ju jag att du alltid är. 😉
  Kul att du fick prata om ditt brinnande favvo ämne, så viktigt att alltid lyfta upp.
  Såg din tripp till Ystad, omg vad fint det såg ut, jag bara måste dit någon gång men 6 timmars resa??? ååååå inte bra på att sitta still så länge men det kanske får bli så ändå. 🙂

 • Lina

  Följer dig mest på yt, men vill bara kika in och säga att du verkar vara en sån fin person. Du verkar verkligen vara dig själv, även när kameran är på, du verkar positiv och härlig. Gillar verkligen att kolla på dina videos.
  Glad midsommar 🌸

 • Carola

  Din blogg har verkligen förändrats till det bättre 🙂 bra jobbat!

 • Ellen

  Det märks faktiskt att du försöker blogga lite mer, vilket är superkul!
  När kommer intervjun ut? Jag satt och letade men kunde inte hitta något 🤔

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *