Hej på er! Hoppas att ni har haft en fantastisk dag. Det har jag. Jag har både intervjuats av expressen, testat en ny fotograf samt haft en mysigt möte. Fixade naglarna lite snabbt innan jag åkte hem också för jag vill vara lite fin tills imorgon då vi åker till Ystad. Fick bli korta och ljusrosa, standard val av mig. Nej men så det har varit en bra dag idag. Ska bli spännande att se hur bilderna från idag blev. Jag har ju testat 2 fotografer nu och någon av dom blir det under sommaren, orkar inte gå igenom fler ansökningar nu. Läste över 50 stycken ansökningar och cvn efter bara en dag! Skitkul att så många vill jobba med mig, men det blev lite overwhelming.

Dock kommer bilder från idag förs imorgon, för jag har fortfarande andra bilder jag vill visa först. Och det är dessa från när vi var på Josefinas en andra gång förra veckan, hehe.. Jag och Atooni älskar ju det stället för det är så chill 🙂 Man kan komma dit fixad, hungrig, törstig, ofixad, i badkläder, kostym.. Ja man bestämmer helt själv! Senast åkte jag dit i bikini och klänning, det blev inget dopp för mig men det var skönt att veta att jag kunde ha badat om jag fick feeling 😉 Sen blev det också en hummer till lunch, så himla smarrigt. Rekommenderar den!

Nu ska jag försöka ta mig till gymmet, men lyckades bli ganska trött efter att jag la mig i sägen med datorn hehe…

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)
 • Mathilda

  Var har du köpt dina solglasögon? Märke? Letat o googlat mig gråhårig 🙈

 • D I A N A

  Det ser så härligt ut!!
  Att ha ett ställe med pool är ju guld värt, så lyxigt. Inte många såna ställen här..
  Du ser så söt ut i rosa, jättefin verkligen.
  Ha en fin kväll och resten av veckan också.

 • anonym

  Kan du tipsa om fina smycken och var det inte länge sedan du visade en smink video. Skulle vara så kul att få se. 😍

 • Martina Brodén

  Jätte fina bilder, och Josefinas verkar ju såå mysigt och lyxigt.
  Hoppas resten av din vecka blir bra 🥰

 • A

  Tips om ni är i Ystad, käka på Marinan som ligger PÅ stranden i Ystad. Asgod mat, käkade deras Vräkmacka i påskas, nam nam nam. Vet inte om ni ska till Ystads Saltsjöbad (har för mig du skrev ni ska på spa) för det är i så fall bara typ 5 min med bilen därifrån. Lätt värt. Ska dit nästa gång jag är nere. Min kille var också med och han ääälskade också stället.

  Annars är andra bra ställen i närheten av Ystads Saltsjöbad antingen Jaktpaviljongen som också är i närheten av stranden, eller om ni är inne i stan så finns det gott käk på Upp Eller Ner eller Store Thor precis vid Stortorget. Hoppas ni gillar staden. ❤️

 • Isa

  Unna dig en tripp till vackra Mossbylund! Fantastisk mat och servicen är något helt annat gentemot Saltsjöbaden. Och spa-behandlingarna är dessutom mer prisvärda 🌸

 • Dian

  Vad tycker du om inlägget som bloggbevakning skrev om dig igår? Kan inte du ge någon kommentar? Tycker det var riktigt smaklöst av henne att ta upp ett så gammalt inlägg från ingenstans, vet du varför hon gjorde så?

  • alexandra

   Jag håller med dig, smaklöst och inte genomtänkt. Men jag har inga högre förväntningar av en person som driver en hatblogg.

   • A

    Värst är väl ändå hennes läsare, vad är det för fel på många av dem? Man blir ju mörkrädd när man vet att majoriteten är kvinnor som är 35+ och inga barn som håller på att kalla folk för det ena efter det andra…

 • Mandy

  Hej Alexandra💕Outa inte mig, jag är Din skyddsängel. Kommer alltid berätta Häxans angrepp mot Dig. Inlägget fick den verkan att 98% tyckte att Camilla var vidrig som publicerar ngt du skrev för 10 år sedan om Leonora. Nu har häxan tagit bort inlägget efter massiv kritik.

  Jag tycker om Dig, dina bloggar är så Välgjorda, roliga och ärliga.
  Sen är jag väldigt förtjust i Andreas. Håll hårt i Honom- han är så äkta och rätt för Dig.

  Kommer alltid hålla koll på Häxan skriver om Dig och med. Dig.

  Ha en skön sommar❤

 • Mandy

  Ta bort ni kommentar- det var bara till Dig💕

 • A

  Vad fina bilder 😍 en sak jag undrar som skulle vara intressant är om du och Andreas kunde ta upp i ett inlägg eller vlogg hur ni känner angående varandras förflutna när det gäller gamla förhållanden, hur många man varit med och dylikt..? Har själv haft problem med negativa tankar om sånt på sistone i mitt förhållande så skulle vara intressant att höra om hur ni ser på detta! Ni är ett så underbart par som jag verkligen ser upp till, och ni har verkligen hittat varandra!!

 • Helena Åhman

  Vill ha mycket av det du bär just nu. Älskar den rosa nyansen, varifrån kommer blidan/klänningen ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *