Black dress

Måndag igen, känns inte som det dock. Har riktiga sommarlov vibes 😉 Igårkväll körde jag ett sent träningspass, tänkte att det var lugnt då jag inte hade någon tid att passa idag på morgonen. Hade bara ett till träningspass inbokat vid 12 tiden och då var det armar och abs som stod på schemat. Så jag körde ben igårkväll. Kommer nog inte bli så mycket mer träning resten av veckan för på onsdag drar vi till ystad för spa och chill 🙂 Så taggad på det, få slappa, mysa och bada med Andreas. Längtar verkligen! Han har ju varit borta hela helgen på jobb och nu börjar abstinensen kicka in ordentligt 😉

Just nu sitter jag på Kungsholmen med Michelle och dricker och kaffe i solen. Så himla mysigt! Men ska åka hem strax och städa undan lite innan karln kommer hem. Har lyckats stöka ner rejält, kläder ligger överallt. Har ju fotat en del samarbeten men också gett bort till vänner. Det är roligt att kunna göra andra glada genom att skänka plagg som jag inte användning för. För om sanningen ska fram behöver jag inte 150 klänningar i garderoben, 5 kanske räcker.. Och 2 använder man flera gånger hehe..

alexandra nilsson outfit klänning

alexandra nilsson outfit klänning

alexandra nilsson outfit klänning

Bilder: Amanda Parkkinen

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *