Milles trädgård

Idag åkte jag hem till mamma då jag är ensam hemma. Tycker det blir så tomt i lägenheten när Andreas inte är hemma.. 🙁 Jag hade även min tjejkompis Sarah hemma hos oss igår för jag blev så sällskapssjuk haha.. Visst kan det vara skönt att vara ensam ibland, men jag mår bäst av att veta att någon är nära mig. Även om man inte ”umgås” , det räcker för mig att känns någons energi i rummet. Så var jag inte alls förut, då älskade jag att vara helt själv. Så det har kommit på senaste tiden.

Men det är ju så mysigt att umgås med familjen. Idag hade vi planerat att vi skulle besöka Milles trädgård, Leonora hade visst sagt nej till att följa med imorse. Men när jag kom ändrade hon sig och det slutade med att hon verkade tycka att det var lite roligt 😉 Jag är inte heller så mycket för museum men detta var riktigt vackert. Det påminde lite om Capri faktiskt.. Så pass mycket att vi mer eller mindre bokade en resa tillbaka dit senare i sommar. Det är verkligen helt magiskt där! Sånt ställe man bara måste besöka minst en gång under sitt liv.

Leonora tog dem här bilden, så duktig! 

Mamma är värre än jag när det kommet att ta foton till Instagram.. 

Lillsnorrisarna

Älskade mamma! 

En sån skulle man ha hemma 😉 

Så söt bland citronerna.. 

Så vackert!! 

Väldigt många vackra statyer. 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *