Wow vilket fint väder vi fick igår. Jag satte på mig ett par shorts, linne och var redo att åka in till stan för att möta upp mina vänner. Brukar aldrig ha så lite kläder på mig men det kändes rätt igår. Hade svettas ihjäl om jag hade haft på mig långbyxor! Men vi möttes iaf på Josefinas och tänkte hänga där hela kvällen, men mer än halva stället var annonserat av företag så det blev inget jättelångt besök. Blev 2 glas rosé och sedan åkte vi vidare för att äta någon annanstans.

Det finns ju en grej som är väldigt härligt med alla dessa influencer-events, för det känns som jag är snabb på att dissa dom annars. Men det är att man får chansen att träffa andra härliga människor som man ibland blir vän med 🙂 Detta är härliga Atooni som jag började snacka mer ordentligt med när vi träffades på en härlig presslunch för bara någon vecka sedan. KLICK sa det bara och nu ska vi hänga hela sommaren har jag bestämt 😉

Haha både Michelle och Atooni var också fast i sin telefoner haha.. Undrar om dom ens märkte att jag fotade dom. Men det kvittar, snygga blev dom ändå!

Sen blev vi hungriga! Vi hade ju planerat att käka på Josefinas men då nästan hela stället var abonnerat så var köket stängt. Typiskt, dom som har så god mat! Men det har även Mr French, så vi åkte dit. Jag är ju helt galen i löjrom så beställde in löjromsstrutar till förrätt. Tyvärr blev jag lite besviken för 90 % av struten innehöll en väldigt stark pepparrotskräm som tog över. Hade jag fått bestämma hade det varit tvärt om, 90% löjrom och resten smet hehe..

Issa var också med igår, så mysigt! 🙂 Vi pratade igår om hur vi för 3 år sen hängde på mr french exakt nästan hela tiden och drack drinkar som det inte fanns någon morgondag. Nu är det lite annorlunda, vi båda är lyckliga med våra män och går endast ut någon gång, istället för 3 gånger i veckan.. Hehe.. Jag misstänker att vi båda om 3 år är gifts och har barn typ. Eller ja man kan ju hoppas iaf 😉

Atooni kör stenhårt på för-upptagen-med-att-titta-ner-i-telefon-looken. Men vilken grym kväll vi hade, var länge sen jag hade så roligt. Men idag är jag lite trött, men så får det vara. Det är ju ändå lördag.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *