Fredagslistan

VECKANS KÄNSLA: Den har varit bra om man bortser från att jag har varit sjuk. Men på något vis har det varit nästan skönt, för då har jag haft en riktigt bra anledning till att ta det lite lugnt och inte springa runt hela tiden, hehe..

VECKANS BÄSTA: Mötet i måndags, SÅ TAGGAD!! IIIIIHHHHHH! Men också att Andreas överraskade mig med ett par örhängen från ingenstans. Sånt gör mig så glad ♥ Han är ju så fin han!

VECKANS SÄMSTA: Ja att jag var sjuk, men det var också veckans bästa haha.. Men sen är det väl också att jag har bloggat så dåligt. Även om jag väljer att lägga mest fokus på andra medier så vore det kul att få upp 2 inlägg ibland hehe..

VECKANS UTMANING: Att ha en assistent! Har ju aldrig haft det tidigare och det utmanar mig på flera sätt. Hur ska man lägga upp tiden, kanske måste ha ett tydligt schema (något jag aldrig tidigare haft haft) osv.. Men det är spännande, tror det är nyttigt att få lära sig hur man arbetar kring fler än bara sig själv.

VECKANS TRÄNING: Boxning med Malin igår. Jag älskar boxning, tycker det är så roligt och utmanade. Dock var det väldigt tufft för kroppen då jag nyss hade varit sjuk lixom, men mår bra idag så ingen skada skedd 🙂

VECKANS ROLIGASTE: Blev medbjuden till Kina, har aldrig varit där. Så kul!

VECKANS SHOPPING: Blev ett örhänge från Efva Attling som jag har suktat efter ett tag. Så nöjd!

Men någon som jag tror var ännu mer nöjd över sin shopping är lillasyster Leonora, hon blev helt förälskad i en jacka från Zara. Den ska hon leva nu i sommar verkar det som 🙂

VECKANS FUNDERING: Om jag ska ta in en fotograf (till), Malin som jag annars jobbar med har ledigt hela sommaren.

VECKANS YTLIGASTE: Tog hål i örat igår med Michelle, kändes busigt. Den fick sitta längst upp vid örat, blev superfint 🙂 Visar sen!

JUST NU: Har precis fotat och filmat klart 2 samarbeten. Nu bloggar jag lite snabbt innan jag ska iväg och träffa en ny fotograf. Vi kör en test-fotografering idag, spännande! Tar med mig 2 outfits så får vi se hur det blir.

HELGEN: Ska träffa lite vänner ikväll för middag och kanske någon drink eller två.. Passar på när mannen är ute på vift (han jobbar). Är faktiskt ”pojkvänsfri” hela helgen. Får se vad jag hittar på imorgon och på söndag 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *