Sommarlov!

Då har den här lilla bönan gått på sommarlov, vilken lycka! 🙂 Hon har hela 10 veckor att se fram emot. Inga läxor och inga tidiga mornar, det måste vara så skönt. Men jag blev lite förvånad när rektorn sa att det ”bara” var 10 veckor som dom fick njuta av i sommar. Jag minns som att det var mycket längre, för mig var sommarlovet en evighet. Minst ett halvår långt! Men så var det ju inte, men det kändes väldigt långt när jag var mindre. Och det var ju sommarlovet man längtade så mycket efter, jag räknade ner dagar och timmar. Men sen när lovet var slut var jag lika nervös varje gång, för då tänkte jag alltid att jag skulle komma tillbaka som en ny tjej. Dagdrömmnde ofta om hur hela klassen vände sig om den första skoldagen när jag kom in i byggnaden, och nästan tappade andan när dom tittade på mig och min nya stil. Va, är det där den blyga Alexandra som har blommat ut under sommaren? Haha men så blev det ju riktigt aldrig. Förutom när jag en dag kom till skolan och jag var Kissie, inte riktigt samma sak men då vända eleverna på sig iaf 😉

Men titta så fin hon var i sin lilla dress som bestod av shorts och topp, och såklart dom tjusiga naglarna. Dom där lösnaglarna köpte jag till henne för typ 2 år sen när jag var utomlands, och nu kom dom till användning. Självklart ville jag bryta ihop i gråt och skrika ”OMG VAD VUXEN DU ÄR NU!!” men jag spelade cool 😉 Man vill ju inte vara skämmig lixom.. Men alltså titta på den vänstra bilden, hon är så lång nu. Har en känsla av att hon kommer växa om mig, eller vad tror ni? Hon är snart 11 och snart lika lång som jag. Häftigt ändå.. Min bror Peter har ju inte sett henne (irl) på över 2 år nu, han kommer ju få sig en riktig chock när han sen ser henne! För 2 år sen var hon så liten, och nu är hon så vuxen. Jag får filma lite med henne innan jag åker till USA nu i sommar och ska hälsa på brorsan, så får han se hur stor hon har blivit.

Jag mår äntligen lite bättre, känner verkligen att jag börjar bli frisk nu. Jag är glad att jag skippade alla event för att fokusera på att vila upp mig. Det har ändå varit så mycket events på senaste tiden, det gör ingenting att man missar några. Men det är ju så, det är roligare med fest på sommaren, sen såfort kylan och mörkt kommer så kommer jag inte gå på lika många events längre. Det var nämligen någon som kommenterade ”men du gillar ju inte events, ljög du?”. Nej jag ljög inte, men livet är inte svart eller vitt. Vissa perioder gillar man fest mer och andra mindre, ingenting konstigt i mina ögon.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • D I A N A

  Vad fin hon är, en söt liten flicka.
  Herre Gud, klart man inte ljuger bara för att man ändrar sig lite ibland. dina läsare verkar vara rätt ”speciella” (vill inte skriva ut vad jag egentligen menar) rätt ofta. Svårt att förstå helt enkelt.
  förresten, en fråga angående Peter, vad gör han, hur mår han, saknar han inte familjen, sin mamma.

  • alexandra

   Han verkar må bra, han har fått ett jobb verkar det. Men han verkar inte sakna Sverige haha, så vi får se vad han säger när vi åker till honom nu i sommar. Kram

  • Emilia

   Ja, vissa läsare är lite udda. Finns ju dom som kommenterar på massa bloggar och skriver som om dom är jättebra kompis med personerna fast dom inte känner varandra.

 • Therése

  Hahaha känner SÅ igen mig i tankarna om att komma tillbaka till skolan efter sommarlovet! Hahaha så fint ändå!

 • Sofie

  Så söt klänning hon har. Njut av 10 veckors frihet 🙂

 • Ck

  Hej, jag ville bara säga hej till dej Kissie. Jag har döljt din blogg sporadiskt i några år. Det jag vill säga är att du verkar ha en fin personlighet, jordnära och är dej själv helt enkelt. Du verkar ha hittat dej själv. Eftersom jag har tittat in på din blogg från så ser jag verkligen en stor utveckling hos dej. Önskar dej allt gott och lycka till med allt. /C

 • Anette

  Sötnos till lillasyster…fin utstrålning…
  Spännande för henne med en storasyrra som du…kan skämma bort henne till max.

  Naglarna…njä…:) Köp hårband och läppglans istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *