Vlogg: Opopulär åsikt

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)
 • D i a n a

  hahaha så kul med ”din lilla Åke..” hahaha jag dör. Så sant, jag är så med på det du säger, jag har själv barn men är inte alls så jädrans känslig som alla är, jag skiter i vilket, det är så löjligt mycket gnäll nu för tiden, håll koll på ungarna istället, på vad de gör på nätet istället för att gnälla och hålla på.. haha

 • Elena

  Jag har själv en dotter som är 7 åt gammal. Orkar inte med andras barn. Trodde inte jag ville ha barn men det går inte beskrivs hur STOR skillnad det är och ha sitt egna men fortfarande inte tycka om andras barn. Har inte ändrat mig på den punkten. Bor även i USA där föräldrar är ÄNNU mer jobbiga än hur det va när jag bodde i Sverige.
  Finns aldrig ett ”rätt” tillfälle och skaffa barn det är nåt som du bara kommer förstå om du skaffat barn i framtiden.
  Men går jag ut utan min dotter med kompisar som även ät mammor då skippar vi barnsnacket mer haha!!

 • Sanna

  HAHAHAHAHAHAHAHA fyfan vad rolig du är! Skrattade så högt åt lilla Åke xD xD

 • Sandra

  Man behöver inte tycka om barn.
  Alla vill inte ha barn heller det är inget konstigt alls.
  Vissa ska inte ens ha barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *