Filmkväll hos oss!

I samarbete med Warner Brors 

Här om veckan bjöd jag och Andreas in lite härligt folk för filmmys hemma hos oss. Jag hade helt glömt bort att vi hade tagit alla dessa bilder. Eller ja det var Andreas som både fotade och filmade under kvällen, han är så grym! Men även om det finns många som redan har sett detta på min youtube-kanal tänkte jag även dela med mig av bilderna då dom blev så himla bra tycker jag (trots att dom inte är fotade med en systemkamera). Och bättre sent än aldrig, eller hur? 😉 För er som inte har sett vloggen än kan ni göra det >HÄR<

Men under vår filmkväll bjöds det både på pizza i mängder, godis, goodiebags samt nypoppade popcorn som vi gjorde i en äkta popcornmaskin som vi fick låna kvällen i ära av Warner. Den gjorde verkligen SUCCSE! 🙂 Hela lägenheten doftade dock popcorn fick jag senare höra från våra grannar, men vem älskar inte doften av popcorn? Jag älskar det! Men hur som helst, vi visade filmen A star is born extended version. Den filmen är ju så jäkla bra alltså, den innehåller typ allt en bra film ska innehålla. Känslor, drama, kärlek, pengar, avundsjuka, framgång.. Och nu finns den filmen i en extra lång version där man får höra mer musik och se scener som aldrig kom med i den första varianten 🙂 Det verkade som att samtliga gäster uppskattade filmen även om nästan alla hade sett originalet. Tror det bara var Amir som inte hade sett den alls.

Goodiebags till alla gäster, dom innehöll godis, presentkort och lite annat smått och gott.

Alltså wow vilken god krydda!! Rekommenderar verkligen white cheddar.

Här kommer middagen!

Muuuums….

Det diskuteras fult om filmen..

Bea hade fullt fokus på filmen!

Där hände något pinsamt, men Amir ser mest förvånad ut..

Haha sötnosen Linda-Marie började gråta!

Och där blev det mer seriöst, haha… 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *