Summerburst Göteborg

I fredags åkte vi till Göteborg för att besöka summerburst under helgen. Andreas åkte också men han åkte en dag innan oss. Jag är ju fruktansvärt dålig på att packa så det slutade med att jag fyllde min stora resväska. Jag hade tänkt att jag skulle ha den lilla, men det gick inte för jag hade sån beslutsångest när jag packade. Jag tycker det är jättesvårt att klä sig när det är festival. Jag vill ju gärna vara lite ”tuffare” men jag har ju nästan inget tufft i min garderob. Har mest puffiga armar och söta små klänningar, hehe.. Men eter en hel del rotandes så hittade jag lite lack och läder längst in i byrålådorna.

Jag hade så mycket beslutsångest kring mina val kring kläder så det till och med blev övervikt haha!!

Tyvärr gick inte resan till Göteborg helt smärtfritt.. Efter att vi hade lämnat planet samt passerat säkerhetskontroller upptäckte Michelle att hennes fina jacka är borta!! 🙁 Den låg troligtvis kvar på planet i hatthyllan. Men vi kunde inte vända då vi redan hade passerat säkerhetsdörrarna. Vi fick inte heller tag på någon personal på planet som kunde leta efter den, så det blev en hel del samtal för att försöka få fram den. Dessvärre utan någon vidare framgång, efter att vi hade suttit där och väntat på svar från avdelningen där dom får in borttappade saker så fick vi inse att jackan var spårlöst förvunnen.

Men efter några glas vin kändes det bättre igen, även om Michelle var en jacka fattigare. Hon fick denna jumpsuit av mig som plåster på såren. Jag fick faktiskt 2 stycken när jag beställde den, i 2 olika storlekar. Konstigt då jag endast beställde en, men vem är jag att klaga. Jag tackade och tog emot 😉 Michelle passade ju dessutom superbra i den, och det blev så snyggt med hennes vintage chanel solglasögon. Hade gärna velat hitta ett par liknande.. Älskar att 90 talets mode verkligen är tillbaka.

Haidar är alltid glad 🙂

Såhär såg jag ut igår, inte riktigt jag men jag försökte vara lite ”festivalig” helgen i ära 😉 Så det var bara att damma av kängorna och leta fram en jeans jacka med lite slitningar på för en coolare look. Lyckades jag? Jag gillade dock min första outfit bättre som bestod av en vit jeans overall. Tog tyvärr inga bilder i den.. Bara några suddiga iphone-bilder, så jag skippar att lägga upp dom.

Michelle tipsade om dessa cykelbyxor som jag hade på mig igår, dom kommer från Lindex. Eller cykelbyxor är det inte, det är faktiskt underbyxor.. Eller okej då, det är trosor! Men dom var så jäkla bekväma så jag körde dom som ett par brallor.

Hatten var perfekt för vädret gick inte riktigt att lita på. Det regnade lite till och från nämligen. Men hemma i Stockholm var det 30 grader och sol hela helgen va? Lite typiskt, men vi hade kul ändå. Sen var det faktiskt skönt att slippa superhettan som kom precis innan Stockholm, jag gillar ju att kunna ha en jacka över.

Efter att ha hängt mycket uppe i vip-hyllan gick vi ner ett tag för att hälsa på Andreas som jobbade i Samsung tältet. Han har ju jobbat hela helgen från tidig morgon till sen natt, det är inte enkelt att ha ett ”bås” på summerburst. Det är mycket som måste klaffa och väldigt mycket som ska göras hela tiden. Men Andreas är ju grym så det blev helt fantastiskt! Men på vägen dit och därifrån träffade jag väldigt många följare som ville gärna fotas och kramas. Alltså kärleken jag får är ju helt jäkla otrolig!! ♥ Det var måna som gav mig så fina komplimanger för min youtube-kanal, så himla roligt. Det får mig att aldrig vilja sluta med youtube haha 🙂 Nej men det känns verkligen mycket roligare än bloggen just nu, för jag får chansen att verkligen visa vem jag är, ofiltrerat. Men det ena utesluter ju inte det andra, jag kan ju fortfarande uppdatera bloggen då och då.

Bea hade fårat håret rosa helgen i ära, så jäkla ballt!

Var ett magiskt ljus på kvällarna. 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *